Ekran kartı görüntü vermiyor

Burak Abaka

Hectopat
Katılım
5 Nisan 2020
Mesajlar
69
Arkadaşlar 3 gün önce bir PC aldım. Aldığım yerde tüm testleri yaptım stres test oyun testleri vs hiçbir sorun yoktu. Eve geldim monitör daha almadığım için hiç açmadım, bekliyordu. Ekran kartı gözüme tam oturmamış gibi gözüktü. Çıkardım nazikçe geri taktım ve denemek için televizyona taktım ama görüntü gelmedi. Düzgün şekilde açıldı tüm fanlar döndü işlemci olsun diğer fanlar olsun ama görüntü gelmedi. Acaba sorun ne? Gitti mis gibi sistem. Yardım edin lütfen. Bu arada hdd ve ssd im yok orda adamın ssd ile denedik çalıştı gene de bios ekranı gelmesi gerekmez mi bios da mı sorun var acaba
 
Son düzenleme:
Büyük bir sorun olsa sistem kendini kapatırdı diye düşünüyorum.Kabloların düzgün bağlandığından emin misin doğru girişlere taktınız mı?
 
Arkadaşlar 3 gün önce bir PC aldım. Aldığım yerde tüm testleri yaptım stres test oyun testleri vs hiçbir sorun yoktu. Eve geldim monitör daha almadığım için hiç açmadım, bekliyordu. Ekran kartı gözüme tam oturmamış gibi gözüktü. Çıkardım nazikçe geri taktım ve denemek için televizyona taktım ama görüntü gelmedi. Düzgün şekilde açıldı tüm fanlar döndü işlemci olsun diğer fanlar olsun ama görüntü gelmedi. Acaba sorun ne? Gitti mis gibi sistem. Yardım edin lütfen.

Sistemi ekran kartı takılı bir şekilde mi taşıdınız?
 

Geri
Yukarı