Ekran kartı görüntü vermiyor

teemoplayer

Hectopat
Selam. Bilgisayarım sürekli donuyordu ve mavi ekran hataları alıyordum, minidump dosyalarını burada paylaştım, gerekli sürücüleri güncelledim fakat sorun hala devam etti. Bugün bilgisayarım dondu yeniden başlattığımda ise görüntü gelmemeye başladı. Ekran kartımın fanları bilgisayarımı açınca dönüyor fakat ekrana bir görüntü gelmiyor. Ekran kartının HDMI girişini denedim, farklı kablolar ile denedim fakat sorun devam etti. İşlemcim APU bir işlemci, ekran kartını çıkarıp işlemciye taktığımda sorunsuz bir şekilde görüntü alıyorum. Ayrıca işlemcim boşta 95 derecelerde geziyor. Ekran kartımı yarın garantiye vermeyi düşünüyorum. Sizce garantiye vermeden önce yapabileceğim bir şey var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam. Bilgisayarım sürekli donuyordu ve mavi ekran hataları alıyordum, minidump dosyalarını burada paylaştım, gerekli sürücüleri güncelledim fakat sorun hala devam etti. Bugün bilgisayarım dondu yeniden başlattığımda ise görüntü gelmemeye başladı. Ekran kartımın fanları bilgisayarımı açınca dönüyor fakat ekrana bir görüntü gelmiyor. Ekran kartının HDMI girişini denedim, farklı kablolar ile denedim fakat sorun devam etti. İşlemcim APU bir işlemci, ekran kartını çıkarıp işlemciye taktığımda sorunsuz bir şekilde görüntü alıyorum. Ayrıca işlemcim boşta 95 derecelerde geziyor. Ekran kartımı yarın garantiye vermeyi düşünüyorum. Sizce garantiye vermeden önce yapabileceğim bir şey var mı?

Benim de işlemcim boşta 95 derece şansa bak sakın bilgisayarı açma 95 derece yükte bile normalin biraz üstü benim de aynı fanı değiştirip termal macun süreceğim sende tanıdığın bir bilgisayarcıya git ilk önce işlemciyi hallet ekran kartına sonra bakarsın.

Dediğiniz mantıklı teşekkür ederim.

100 derecede çoğu işlemci güvenlik açısından kendini kapatıyor zaten ama mavi ekran değil direk sistem kapanıyor diye biliyorum çünkü işlemci yanma ihtimali oluyor ekran kartının acelesi yok ama işlemci önemli iyi bir soğutma al bakır olsun bir de güzel bir termal macun sür yalnız az sürceksin ve hertarafa eşit dağıtmalı'sın eğer bilmiyorsan filan bilgisayarcı halletsin bir de bilgisayar özelliklerini yazarsan biraz daha yardımcı olabilirim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı