B beratates Yoctopat Katılım 13 Aralık 2024 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2024 #11 bıosa nasıl girilir magicspears dedi: Auto olarak seçin. CPU seçili ise takılı ekran kartı görüntü vermez. Genişletmek için tıkla...
bıosa nasıl girilir magicspears dedi: Auto olarak seçin. CPU seçili ise takılı ekran kartı görüntü vermez. Genişletmek için tıkla...
magicspears Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ekim 2019 Mesajlar 2.802 Çözümler 70 Yer İzmir 13 Aralık 2024 #12 beratates dedi: bıosa nasıl girilir Genişletmek için tıkla... PC başlarken genelde ekranda hangi tuşa basılması gerektiği yazar. Öncelikle Del tuşunu deneyin.
beratates dedi: bıosa nasıl girilir Genişletmek için tıkla... PC başlarken genelde ekranda hangi tuşa basılması gerektiği yazar. Öncelikle Del tuşunu deneyin.
B beratates Yoctopat Katılım 13 Aralık 2024 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2024 #13 magicspears dedi: PC başlarken genelde ekranda hangi tuşa basılması gerektiği yazar. Öncelikle Del tuşunu deneyin. Genişletmek için tıkla... onu denedım olmadı
magicspears dedi: PC başlarken genelde ekranda hangi tuşa basılması gerektiği yazar. Öncelikle Del tuşunu deneyin. Genişletmek için tıkla... onu denedım olmadı
magicspears Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ekim 2019 Mesajlar 2.802 Çözümler 70 Yer İzmir 13 Aralık 2024 #14 beratates dedi: onu denedım olmadı Genişletmek için tıkla... PC açılırken ekrandaki yazılan tuşlara göre deneyin. F2,F9,F10 gibi. PC açılırken ekrandakileri kontrol edin.
beratates dedi: onu denedım olmadı Genişletmek için tıkla... PC açılırken ekrandaki yazılan tuşlara göre deneyin. F2,F9,F10 gibi. PC açılırken ekrandakileri kontrol edin.