Ekran kartı güç kablosunun yanması

@feavert Yok daha neler. PSU ile beraber kabloları da gelir. Ayrıca sipariş vermeyi kim neden uydurur ya...

Aynı dertten müzdarip arkadaş varsa eğer sorun PSU da değil güç kablosunun dandikliğindeymiş. Daha kaliteli (siyah renkte kalın olanlardan) bir kablo aldım ve sorunsuzca yaklaşık 8 aydır kullanmaya devam ediyorum. Böyle sorunu olan yeni PSU almadan önce kaliteli bir güç kablosu taksın ekran kartına

Dostum ekran kartının çalıştığını yeni molex kablosu alarak mı test ettin bu kablo pert olduysa ekran kartını nasıl çalıştırdın ?

4 yıllık konuyu hortlatacağınıza siz mesaj yazmadan önce sonra bulunan yazıyı okusaydınız keşke...

4 yıllık konuyu hortlatacağınıza siz mesaj yazmadan önce sonra bulunan yazıyı okusaydınız keşke...
Dostum benzeri bir sorun başıma geldi 2 konu açtım kimse cevap vermedi diye farklı hesap açtım koskoca forumda bir soruya da1 kişi de dahi olsa cevap verirdi ayıp yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…