Ekran kartı güncelleme GeForce Experience'de başarısız hatası

wayyae

Centipat
Ekran kartımı güncellemek istiyorum. GeForce Experience'de başarısız diyor internetten indiriyorum. Şu an anda başka bir şekilde güncelleniyor falan diyor. GTX 1050 Ti 4 GB bulamadım bir türlü olmuyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
DDU yazılımı ile ilk önce Nvidia GeForce Experience kaldırın.
Sonrasında ekran kartı sürücüsünü kaldırın.
Sürücüyü tekrar internet sitesinden kurun.
Nvidia GeForce Experience sunduğu özellikleri kullanmıyorsanız, yüklemenizi önermem. Son 3-5 aydır, acayip fazla sorun yaşatıyor. Sürücü güncellemelerini Nvidia forum'unu yer imlerine ekleyerek ya da Guru3D sitesinden takip edebilirsin.
Nvidia Game-Ready Drivers - Forum
Zaten çok önemli bir değişiklik olmadığında, ayda bir ya da iki ayda bir sürücü güncellemesi gelir.
Hotfix sürücüsü bildirimi ise sadece Forum ve Guru3D üzerinden yayınlanır.

Nvidia en az 6 aydan fazla bir süredir güncelleme sorunları yaşatıyor.

Örnek olarak ben GeForce Experience üzerinden yapabiliyorum sadece. Nvidia sitesinden indirdiğim zaman direk çökme oluyor kurulum yaparken.

Siz sorunu GeForce Experience üzerinde yaşıyorsanız eğer GeForce Experience kaldırıp tekrar yükleyin. Sorun devam ederse Nvidia sitesi üzerinden indirilen dosyadan deneyin.

Sürücüleri Yükle | NVIDIA üzerinden masaüstü veya laptop kullanımına göre modeli seçip aramayı başlat ve indir.

FPSİM DELİ GİBİ DÜŞTÜ RAİNBOWDA 10 FPS ALIYORDUM ANLAMSIZ BİR ŞEKİLDE VGA KABLOSUNU ÇIKARDIM TAKTIM DÜZELDİ NEDEN YAPMIŞTIR Kİ BUNU

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı