Ekran Kartı Hariç 2000 TL PC Toplama

Laffetum

Hectopat
Selamlar, sayın forum yazarları başlıkta belirttiğim gibi yeni bir sistem peşindeyim ancak ekran kartım GTX 760 şu anlık idare eder gibi. O kısmı pek zorlamak istemiyorum. Monitöre de ihtiyacım yok zaten 60 Hz'den üstü çok pahalı ne gerek var. Bu sistem topladıktan sonra bir adet 980 düşünebilirim ileride.

Gelelim yeni Pc bileşenlerine ;
  • İşlemci : i5 4690k 786 TL
  • Anakart: Msi z97 gaming 5 yada 7 520-716 tl (daha fazla inceleme yapmam lazım)
  • SSD : Samsung 128gb 850 Pro 379 tl (yeni fikirlere açığım)
  • HDD :1 TB olması bana yeter gibi öneriler iyi olur bu kısımda
  • Ram: Corsair 8 GB Vengeance 1600 MHz 199 TL (arkadaşlar RAM konusu benim için hep bir bilinmez)
  • Kasa: Cooler Master Silencio 267 tl (Ben demiyorum onlar diyor)
Toplam = 2,151 tl + HDD

Evet gençler yukarıdaki arkadaşlar aklımda şu an ama kim bilir değişedebilir sizlerin önerileri ile. Reklam olmuyor heralde hespsini Vatan Bilgisayardan toplamayı düşünyorum bakalım. Özellikle orada ki RAM'i seçme nedenim internet özel indirimde olması.

İyi forumlar

Son düzenleyen: Moderatör:
8 GB RAM yeterli. Alınabilir bir sistem olmuş. Güle güle kullanın.

Öncelikle sağolun sizden ok almak benim için önemliydi. Son 2 gündür ciddi araştırmalar yapıyorum ve ABD' den gelen bir arkadaşım olucak önümüzde ki 2 ay içerisinde, şimdi benim aklıma takılan 1 soru var acaba 970 mi yoksa 980 mi alsam sistemi kurduktan sonra. 1080p gaming için 970' in baya bir yeterli olduğu görülüyor ancak önümüzde ki sene deli dolu oyunlar gelicek sana bakıyorum Battlefront 3. Durum böyle olunca insan sadece şimdiyi düşünmek istemiyor, laf uzadı soru şu aslında ; acaba 980 almak daha mı geleceğe dönük bir hareket olur tabii tuzlu olması beni üzüyor.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı