Ekran kartı için takılan cable extension çok kötü gözüküyor

Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Yok
Ekran kartım için cable extension aldım ama çok kötü oldu. Neyi yanlış yaptım niye böyle gözüküyor?

1741194866937.png

Son düzenleyen: Moderatör:
@denizkynkk pinleri başlıktan bir şekilde çıkartırsın ama kabloyu kısalttıktan sonra pini kabloya tutturması zor olabilir. Özel pensesi var onun. Anlamadığın bir şeyse zaten hiç uğraşma pini düzgün tutturamazsan bir de kısa devre falan olur cihazı yakarsın. Ben Modifiye Malzemecisi adlı siteden kablo yaptırırken şöyle olsun diye söylüyordum ona göre hazırlıyordu.

@denizkynkk pinleri başlıktan bir şekilde çıkartırsın ama kabloyu kısalttıktan sonra pini kabloya tutturması zor olabilir. Özel pensesi var onun. Anlamadığın bir şeyse zaten hiç uğraşma pini düzgün tutturamazsan bir de kısa devre falan olur cihazı yakarsın. Ben Modifiye Malzemecisi adlı siteden kablo yaptırırken şöyle olsun diye söylüyordum ona göre hazırlıyordu.
Tamamdır hocam teşekkür ederim.

Yazdım adama ama kabul etmedi. "her müşterimizin kasası ve sistemi farklı, her kasadaki bükülme oranı aynı değil, dolayısıyla bunu bir standarda bağlamak çok çok zor" dedi.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı