Ekran Kartı İle Ses Kartının Çakışması

Recep abi ile görüşürsek bana test için gönderecekti. Bir tane de bundan gönderir belki. Hem test ederim. Hem de işlevsel olursa kendime alırım. Bir tane de iyi kalite gönderirse onu da testlerden sonra ana bilgisayarım için kullanırım.

Bunlar ecik garip testler. Her kanaldan ayrı ayrı frekanslar gönderilir ve çıkışta ölçümler yapılır. Ayrıca osilaskop ile sinyaller gözlemlenir.

hakean memnun kaldın mı karttan ? Ben bunun daha iyi modeli için para biriktiriyorum. 400 lira falan biriktiriyorum.

Eğer bütçe sıkıntısı çekersem senin kullandığının bir üst modeli yani altın girişleri falan olan karttan da alabilirim.

Sen memnun musun ?

Son düzenleyen: Moderatör:
hakean memnun kaldın mı karttan ? Ben bunun daha iyi modeli için para biriktiriyorum. 400 lira falan biriktiriyorum.

Eğer bütçe sıkıntısı çekersem senin kullandığının bir üst modeli yani altın girişleri falan olan karttan da alabilirim.

Sen memnun musun ?
Memnunum kardeşim rahatlıkla alabilirsin :)
İşletim sistemi sorunu yok. Kontrol paneli çok zengin ve gelişmiş. Ayrıca kayıtlar çok kaliteli.

O zaman bu kartı alayım ben en iyisi :D Bütçeyi zorlamadan kurtulayım :D

p_500_1_.jpg

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı