A ahmet çetinn Hectopat Katılım 2 Mart 2020 Mesajlar 121 23 Mart 2020 #1 Sadece Google açıkken ekran kartı ve diğer değerler videodaki gibi oluyor. Normal mi? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleyen: Moderatör: 23 Mart 2020
Sadece Google açıkken ekran kartı ve diğer değerler videodaki gibi oluyor. Normal mi? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS A ahmet çetinn Hectopat Katılım 2 Mart 2020 Mesajlar 121 24 Mart 2020 #31 kandes2 dedi: Youtube'den bak nasıl yapılır diye. Genişletmek için tıkla... 7.2ms falan yazıyor o mu? Artı 0 Eksi
kandes2 dedi: Youtube'den bak nasıl yapılır diye. Genişletmek için tıkla... 7.2ms falan yazıyor o mu?
kandes2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Ocak 2020 Mesajlar 2.214 Makaleler 1 Çözümler 8 24 Mart 2020 #32 ahmet çetinn dedi: 7.2ms falan yazıyor o mu? Genişletmek için tıkla... Yok değil. Videolu örnek atardım ama bulamadım. Max FPS AVG FPS ve minimum FPS diye bir şey var onları aç onların değerlerini at. Artı 0 Eksi
ahmet çetinn dedi: 7.2ms falan yazıyor o mu? Genişletmek için tıkla... Yok değil. Videolu örnek atardım ama bulamadım. Max FPS AVG FPS ve minimum FPS diye bir şey var onları aç onların değerlerini at.