Ekran kartı kullanımı nadiren yükseliyor

Kratosmorgan

Femtopat
Daha fazla  
Ekran kartı Google kullanırken normalde %0 ile %3-4 arasında gidip geliyor ama nadiren bu değer 20-30 saniyeliğine %20'lere çıkıyor sonra tekrar duruyor. Malwarebytes ve Kaspersky ile tam tarama yaptım 2'si de virüs yok diyor. PC'de virüs olabilir mi?

Hareketli görüntülerde ekran kartı kullanımının artması normaldir.

Söylemeyi unuttuğum bir şey var Görev Yöneticisi açık ama arka plandayken bu değer yine %20 civarına yükseliyor ama arka planda olmadığı zaman ise değer azalıyor kulağa absürt gelebilir ama ortada bir virüs var ise ve bu virüs benim GPU kullanımını gördüğümü bilip ben baktığım esnada kullanımı azaltıyor olabilir mi? Bu arada ekran kartım 4060 Ti

Söylemeyi unuttuğum bir şey var Görev Yöneticisi açık ama arka plandayken bu değer yine %20 civarına yükseliyor ama arka planda olmadığı zaman ise değer azalıyor kulağa absürt gelebilir ama ortada bir virüs var ise ve bu virüs benim GPU kullanımını gördüğümü bilip ben baktığım esnada kullanımı azaltıyor olabilir mi? Bu arada ekran kartım 4060 Ti.

Reis aynı sorunu yasıyorum mesela bende de görev cubugundan bakıyorum oyundayım baktım 1-2sn 90-80 diyor sonra dusuyor mesela bos ekranda açtım 20-10 diyor sonra 1 sn geciyor dusuyor oyle kalıyor.

Reis aynı sorunu yasıyorum mesela bende de görev cubugundan bakıyorum oyundayım baktım 1-2sn 90-80 diyor sonra dusuyor mesela bos ekranda açtım 20-10 diyor sonra 1 sn geciyor dusuyor oyle kalıyor.

Ama o baska bir şey bence yan ekranda açtım mesela şu an açtım bak 70 gozuktu sadece Google acık sonra 1 sn gecmedı 4 yazıyor sımdıde yan ekranımda açtım ana ekrandan yazıyorum şu an mesela sorun yok yani anlık oluyor oda az oncekı arkadasın dedıgı olaydan kaynakladıgını dusunuyorum sorun degıl merak etme.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı