Ekran karti marka tavsiyesi

Discorama Music

Megapat
Yer
Istanbul
Daha fazla  
Meslek
Dj,Arranger,Music Producer
Onumuzdeki hafta yeni bir ekran karti almayi planliyorum, muhtemelen 5600/5700 XT ya da RTX 2060 ayarinda bir sey olacak henuz HDR icerik izleyemiyor arastirmalarim dogrultusunda buna karar vermedim. Monitorum Samsung chg70, su anki ekran kartim RX 580 Nitro, islemcim ise i7 3770K.
Islemcim darbogaz hic yapmiyor fakat ekran karti belki bir sureden sonra overwatch oynarken FPS düşmesi haline geciyor, ve 144’lerden 80-100’lere dusuyor, bu da tabii 144 Hz monitorde ekstra hissedilir oluyor.
Benim sorum su olacak yeni alacagim ekran kartimin markasi ne olmali?
PowerColor’dan cok memnun herkes ama hic kullanmadim bilmiyorum, EVGA kullandim gercekten siki uretici ama pahali maalesef.
Sizin fikirleriniz ve deneyimleriniz nelerdir?

Son düzenleyen: Moderatör:
AMD tarafında Sapphire, Gigabyte veya MSI'ın Gaming X modeli alınabilir.
Aynı kartı kullanıyorum nasıl sorunlar yaşıyorsun? @Silinen üye
Witcher 3'te batık sandık görevi var. O görevde ultra ayarlarda siyah ekran olup oyun kapanıyor. Sonra ekran geliyor. Bu durum olunca Radeon uygulamasıda kapanıp tekrar açılıyor. Onun dışında sorun yok.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı