Orta ayarda 60 FPS üstünde açar. Ama illa en iyi ultra RTX ışın izleme açık bir şekilde oynamak istiyorsan 2060 seni kurtarabilir.
Benchmark testlerine bakılırsa 4-5 sene daha iş görür. Eski olması önemli değil, önemli olan verdiği performans.
Evet de hocam 4-5 sene sonra alacağım ekran kartı şu an alacağım 2060'dan daha kötü olacak gibime geliyor ayrıca 5 sene iş görmez Cyberpunk oynamak istesem iyi bir ayarlarda ve Rtx ile oynayamayacağım. Ve farkettim ki zamanında 2500 TL'Ye aldığım telefondan daha iyi telefonlar alabiliyorum 2500 TL'Ye.
4 - 5 sene nasıl iş görüyor, yapmayın lütfen?Farklı bir ekran kartı kullanıyorum da benim mi haberim yok. Kastınız, ayarları kısa kısa oynamaksa, 10 yıllık HD4830 kartım da bugün iş görüyor.
Ben deneyimlerimi söylüyorum. Konu sahibi RTX 2060 almayı düşündüğüne göre oyunlara önem veriyor.
Evet hocam Ray Tracing teknolojisi beni heyecanlandırıyor ve fazlasıyla hoşuma gitti, oyunları tabii ki yüksek ayarlarda oynamayı seviyorum ve favori oyunum olan Arma 3'ü 30 Fps oynuyorum4 - 5 sene nasıl iş görüyor, yapmayın lütfen?Farklı bir ekran kartı kullanıyorum da benim mi haberim yok. Kastınız, ayarları kısa kısa oynamaksa, 10 yıllık HD4830 kartım da bugün iş görüyor.
Ben deneyimlerimi söylüyorum. Konu sahibi RTX 2060 almayı düşündüğüne göre oyunlara önem veriyor.
Lise 1'e geçtim ders çalışma sürelerini çıkarırsak günde 3 saat bilgisayardaysam 1 saat vs. telefondayım hocam.Konuyu şöyle ele alalım:
-Eğer oyun oynamak sizin için öncelik sırasındaysa ve paranız kısıtlı ise ekran kartı alın. Fiyatlar artıyor. İleri dönük bir hamle olacaktır.
-Ancak bilgisayar ile geçen zamanınız zamanla azalma durumu taşıyorsa ve hızlı bir hayatınız olacaksa cep telefonu da gündelik hayat için önemli. Zaten fiyatlar konusundaki yorumum aynen geçerli.
Tercihinizi buna göre yapın.
Hocam ortada kalmaktan kastınız nedir acaba, arıza mı verdi?Kalitesiz bir cep telefonu yüzünden ortada kaldığım çok oldu. Bu nedenle kaliteli bir telefon, ekran kartından önceliklidir.
970'i kullanmaya devam edebilirsiniz, ben de kullanıyorum. Ancak oyun oynayan birisiyseniz bugün olmasa da yarın değiştirmek isteyeceksiniz.
GTX 970 için ihtişamlı günler bitti. Bundan sonra çıkacak AAA oyunlarda ayar kısmaya başlayacaksınız.
Burada tercih size kalıyor. Ama kendi çapımda düşünsem, RTX bir ekran kartına geçemedikçe, GTX 970'i bırakmazdım. Yani GTX 16 serisine geçmezdim mesela.
Lise 1'e geçtim ders çalışma sürelerini çıkarırsak günde 3 saat bilgisayardaysam 1 saat vs. telefondayım hocam.
Hocam ortada kalmaktan kastınız nedir acaba, arıza mı verdi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.