DalenS Hectopat Katılım 21 Şubat 2022 Mesajlar 224 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2023 #1 Merhaba. Ekran kartımı çıkarmaya çalışıyorum. YouTube'dan tutorial baktım fakat güç kablosunu bir türlü bulamadım. Yardımcı olabilir misiniz? Dosya Ekleri image.jpg 166 KB · Görüntüleme: 85 image.jpg 224,5 KB · Görüntüleme: 79 image.jpg 241,2 KB · Görüntüleme: 75
Merhaba. Ekran kartımı çıkarmaya çalışıyorum. YouTube'dan tutorial baktım fakat güç kablosunu bir türlü bulamadım. Yardımcı olabilir misiniz?
Spade427 Kilopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 2.199 Çözümler 57 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2023 #2 Kartın güç kablosu yok. Vidaları çıkarın ve giriş kısmındaki mandalı açıp çıkarın.
DalenS Hectopat Katılım 21 Şubat 2022 Mesajlar 224 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2023 #3 Spade427 dedi: Kartın güç kablosu yok. Vidaları çıkarın ve giriş kısmındaki mandalı açıp çıkarın. Genişletmek için tıkla... Mandal nerede bulunuyor?
Spade427 dedi: Kartın güç kablosu yok. Vidaları çıkarın ve giriş kısmındaki mandalı açıp çıkarın. Genişletmek için tıkla... Mandal nerede bulunuyor?
NoodleZIP Femtopat Katılım 25 Eylül 2023 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2023 #4 DalenS dedi: Merhaba. Ekran kartımı çıkarmaya çalışıyorum. YouTube'dan tutorial baktım fakat güç kablosunu bir türlü bulamadım. Yardımcı olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Merhaba, Yeşil olan kısım mandal, görsel üzerinden sırasıyla devam ediniz. İyi sosyaller. Dosya Ekleri AFASG.png 711,7 KB · Görüntüleme: 61
DalenS dedi: Merhaba. Ekran kartımı çıkarmaya çalışıyorum. YouTube'dan tutorial baktım fakat güç kablosunu bir türlü bulamadım. Yardımcı olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Merhaba, Yeşil olan kısım mandal, görsel üzerinden sırasıyla devam ediniz. İyi sosyaller.
Spade427 Kilopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 2.199 Çözümler 57 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2023 #5 DalenS dedi: Mandal nerede bulunuyor? Genişletmek için tıkla... Buradaki mandal. Hepsinde olmayabiliyor bir kontrol edin.
DalenS dedi: Mandal nerede bulunuyor? Genişletmek için tıkla... Buradaki mandal. Hepsinde olmayabiliyor bir kontrol edin.
Furkan_D Kilopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 31 Aralık 2018 Mesajlar 4.233 Çözümler 23 1 Ekim 2023 #6 İşlemleri yaparken sakin ve yavaş yapmaya çalışın, yoksa mandal tırnağını kırabilirsiniz.
Jennifer Megapat Katılım 10 Ağustos 2017 Mesajlar 465 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2023 #7 Kırmızı tarafta vida olmalı onu çıkarman lazım. Yeşil tarafta da çift taraflı mandal olmalı onu aşağıya çek ve yavaşça GPU'yu çıkar.
Kırmızı tarafta vida olmalı onu çıkarman lazım. Yeşil tarafta da çift taraflı mandal olmalı onu aşağıya çek ve yavaşça GPU'yu çıkar.
DalenS Hectopat Katılım 21 Şubat 2022 Mesajlar 224 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2023 #8 Jennifer dedi: Eki Görüntüle 1963367 Kırmızı tarafta vida olmalı onu çıkarman lazım. Yeşil tarafta da çift taraflı mandal olmalı onu aşağıya çek ve yavaşça GPU'yu çıkar. Genişletmek için tıkla... Elim girmiyor tornavida ile bastırsam olur mu?
Jennifer dedi: Eki Görüntüle 1963367 Kırmızı tarafta vida olmalı onu çıkarman lazım. Yeşil tarafta da çift taraflı mandal olmalı onu aşağıya çek ve yavaşça GPU'yu çıkar. Genişletmek için tıkla... Elim girmiyor tornavida ile bastırsam olur mu?
Spade427 Kilopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 2.199 Çözümler 57 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2023 #9 DalenS dedi: Elim girmiyor tornavida ile bastırsam olur mu? Genişletmek için tıkla... Evet olur. Doğru yöne bastırdığınızdan emin olun zaten basit mantık.
DalenS dedi: Elim girmiyor tornavida ile bastırsam olur mu? Genişletmek için tıkla... Evet olur. Doğru yöne bastırdığınızdan emin olun zaten basit mantık.
Jennifer Megapat Katılım 10 Ağustos 2017 Mesajlar 465 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2023 #10 DalenS dedi: Elim girmiyor tornavida ile bastırsam olur mu? Genişletmek için tıkla... Plastik bir çubuk bul zarar verebilirsin istemeden.
DalenS dedi: Elim girmiyor tornavida ile bastırsam olur mu? Genişletmek için tıkla... Plastik bir çubuk bul zarar verebilirsin istemeden.