Bir önceki konuda belirttiğim sebepten şu an masaüstüne ulaşamıyorum maalesef. Ekran kartını masaüstüne ulaşmadan sıfırlamam mümkün mü acaba? Çünkü oradaki bir ayardan sonra oldu, onu sıfırlarsam sorun çözülür.
Güvenli mod girmeden önce, Windows kurtarma ortamı 'nı (winre) girmeniz gerekir. Bunun için cihazınızı defalarca kapatıp açacaksınız:
Cihazınızı kapatmak için güç düğmesini 10 saniye boyunca basılı tutun.
Cihazınızı açmak için güç düğmesine tekrar basın.
Windows'un başlatıldığına ilişkin ilk işareti gördüğünüzde (örneğin, bazı cihazlarda cihaz yeniden başlatılırken üreticinin logosu görüntülenir) cihazınızı kapatmak için güç düğmesini 10 saniye boyunca basılı tutun.
Windows yeniden başlatıldığında cihazınızı kapatmak için güç düğmesini 10 saniye boyunca basılı tutun.
Cihazınızın tamamen yeniden başlatılmasını bekleyin. Winre moduna gireceksiniz.
Artık winre modunda olduğunuza göre güvenli moda geçmek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:
bir seçenek belirleyin ekranında, sorun gider > gelişmiş seçenekler > başlangıç ayarları > yeniden başlat'ı seçin. Kaynak:Microsoft
Microsoft'un makalesine göz atabilirsiniz.
Güvenli modda DDU ile ekran kartı sürücünüzü kaldırın ve tekrar kurun.
Buna benzer olay yaşadım. Bilgisayarı güvenli modda başlatıp driver'ı silebilirsiniz ya da farklı bir monitöre, tv'ye bağlayarak bu ayarı kapatabilirsiniz. Seçilen ayar o an kullanılan monitöre uygulanıyor.
Güvenli mod girmeden önce, Windows kurtarma ortamı 'nı (winre) girmeniz gerekir. Bunun için cihazınızı defalarca kapatıp açacaksınız:
Cihazınızı kapatmak için güç düğmesini 10 saniye boyunca basılı tutun.
Windows'un başlatıldığına ilişkin ilk işareti gördüğünüzde (örneğin, bazı cihazlarda cihaz yeniden başlatılırken üreticinin logosu görüntülenir) cihazınızı kapatmak için güç düğmesini 10 saniye boyunca basılı tutun.
Windows yeniden başlatıldığında cihazınızı kapatmak için güç düğmesini 10 saniye boyunca basılı tutun.
Cihazınızın tamamen yeniden başlatılmasını bekleyin. Winre moduna gireceksiniz.
Artık winre modunda olduğunuza göre güvenli moda geçmek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:
bir seçenek belirleyin ekranında, sorun gider > gelişmiş seçenekler > başlangıç ayarları > yeniden başlat'ı seçin. Kaynak:Microsoft
Microsoft'un makalesine göz atabilirsiniz.
Güvenli modda DDU ile ekran kartı sürücünüzü kaldırın ve tekrar kurun.
RAM'lerin ikisini de söküp taktım fakat işe yaramadi. Sonra BIOS sıfırlayıp denendim yine olmadı. Şu an ekran kartını çıkartıp takacağım olmazsa güvenli mod ile deneyeceğim.