Ekran Kartı Neden Çalışmıyor ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Değiştirmene gerek yok. Molex çoğaltıcı bulmalısın bir yerlerden.

Paylaştığım resme bak. O kablodan alacaksın. Benim paylaştığım 6 pin sanırım. Seninki kaç pin ise onu alacaksın. Ve sağ kısmına bakacaksın. Güç kaynağından çıkan boşta kabloların varsa sorun olmayacaktır. Eğer ki boşta hiç yoksa yeni güç kaynağı alman gerekir. Fakat 550 W bir güç kaynağı kullanıyorsun. Böyle bir probleminin olacağını sanmıyorum

Not : Bu arada sen güç kaynağından çıkan tüm kablolara baktın mı? İlla ara kablo almana gerek yok. Belki direk güç kaynağından çıkan 4-6 pinlik bir kablon vardır. İyice bir bak derim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Valla Tam Olarak Kasa İçeriği bu şekilde arkadaşlar 1 tane var molex çoğaltıcı kablosu ve yanındada bir sürü boşta girişi olan soketler var.. anlamadım ama

- - - Güncellendi - - -

Resmini attığım kablodan al tak

Eyvallah Mkeshnoda teşekkür ediyorum yardımların için Yarın ilk işim o olacak, inşallah sorun kalmaz; onu da yaptıktan sonrada gönül rahatlığıyla kullanırım makineyi

- - - Güncellendi - - -

Değiştirmene gerek yok. Molex çoğaltıcı bulmalısın bir yerlerden.

Kardeşim çok teşekkür ediyorum yardımların için sağ olasın.. Hayırlı geceler..

Önemli değil de sen Türkçe'ne biraz dikkat et büyük küçük harflere dikkat et Özel mesajla da uyardım fakat dinlemedin cezayı alacaksın sonunda

Önemli değil de sen Türkçe'ne biraz dikkat et büyük küçük harflere dikkat et Özel mesajla da uyardım fakat dinlemedin cezayı alacaksın sonunda

Artık dikkat ediyorum sorun yok, ne kadar zorlansam da normal karakter kullanıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…