S Sefa.01 Decapat Katılım 23 Kasım 2022 Mesajlar 8 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2022 #1 Ekran kartı mı satmak istiyorum ama satamadım Letgo, face ve sahibinden de başka nerelerde satabilirim? Ekran kartı XFX Speedster MERC 308 AMD Radeon RX 6650 XT Black. Son düzenleyen: Moderatör: 23 Kasım 2022
Ekran kartı mı satmak istiyorum ama satamadım Letgo, face ve sahibinden de başka nerelerde satabilirim? Ekran kartı XFX Speedster MERC 308 AMD Radeon RX 6650 XT Black.
OnurOfc Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 4.418 Çözümler 21 Yer İstanbul 23 Kasım 2022 #2 Sefa.01 dedi: Ekran kartı mı satmak istiyorum ama satamadım Letgo, face ve sahibinden de başka nerelerde satabilirim? Ekran kartı XFX Speedster MERC 308 AMD Radeon RX 6650 XT Black. Genişletmek için tıkla... Burada ve diğer forumlarda satılık konusu açarak.
Sefa.01 dedi: Ekran kartı mı satmak istiyorum ama satamadım Letgo, face ve sahibinden de başka nerelerde satabilirim? Ekran kartı XFX Speedster MERC 308 AMD Radeon RX 6650 XT Black. Genişletmek için tıkla... Burada ve diğer forumlarda satılık konusu açarak.
babypluto Hectopat Katılım 19 Şubat 2021 Mesajlar 1.495 Çözümler 23 23 Kasım 2022 #3 Sefa.01 dedi: Ekran kartı mı satmak istiyorum ama satamadım Letgo, face ve sahibinden de başka nerelerde satabilirim? Ekran kartı XFX Speedster MERC 308 AMD Radeon RX 6650 XT Black. Genişletmek için tıkla... Ayriyeten Technopat forumunda satabilirsiniz.
Sefa.01 dedi: Ekran kartı mı satmak istiyorum ama satamadım Letgo, face ve sahibinden de başka nerelerde satabilirim? Ekran kartı XFX Speedster MERC 308 AMD Radeon RX 6650 XT Black. Genişletmek için tıkla... Ayriyeten Technopat forumunda satabilirsiniz.
lammf2k Hectopat Katılım 30 Mayıs 2021 Mesajlar 1.087 Çözümler 1 Yer United Center Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2022 #4 Sefa.01 dedi: Ekran kartı mı satmak istiyorum ama satamadım Letgo, face ve sahibinden de başka nerelerde satabilirim? Ekran kartı XFX Speedster MERC 308 AMD Radeon RX 6650 XT Black. Genişletmek için tıkla... Dolap.
Sefa.01 dedi: Ekran kartı mı satmak istiyorum ama satamadım Letgo, face ve sahibinden de başka nerelerde satabilirim? Ekran kartı XFX Speedster MERC 308 AMD Radeon RX 6650 XT Black. Genişletmek için tıkla... Dolap.
Mirza Kaplan Kilopat Katılım 27 Mart 2022 Mesajlar 9.857 Makaleler 3 Çözümler 65 Yer Amerika / Las Vegas / Bellagio Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: i5 12400F Motherboard: Asus prime H610-D GPU: XFX SWFT RX6600 Cinsiyet Erkek Meslek ATARİYST 23 Kasım 2022 #5 Sefa.01 dedi: Ekran kartı mı satmak istiyorum ama satamadım Letgo, face ve sahibinden de başka nerelerde satabilirim? Ekran kartı XFX Speedster MERC 308 AMD Radeon RX 6650 XT Black. Genişletmek için tıkla... Sefa.01 dedi: Ekran kartı mı satmak istiyorum ama satamadım Letgo, face ve sahibinden de başka nerelerde satabilirim? Ekran kartı XFX Speedster MERC 308 AMD Radeon RX 6650 XT Black. Genişletmek için tıkla... Burada satabilrisin ama mesaj sayın yetmiyor.
Sefa.01 dedi: Ekran kartı mı satmak istiyorum ama satamadım Letgo, face ve sahibinden de başka nerelerde satabilirim? Ekran kartı XFX Speedster MERC 308 AMD Radeon RX 6650 XT Black. Genişletmek için tıkla... Sefa.01 dedi: Ekran kartı mı satmak istiyorum ama satamadım Letgo, face ve sahibinden de başka nerelerde satabilirim? Ekran kartı XFX Speedster MERC 308 AMD Radeon RX 6650 XT Black. Genişletmek için tıkla... Burada satabilrisin ama mesaj sayın yetmiyor.
Zikkeci Hectopat Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 2.059 Çözümler 1 23 Kasım 2022 #6 Sefa.01 dedi: Ekran kartı mı satmak istiyorum ama satamadım Letgo, face ve sahibinden de başka nerelerde satabilirim? Ekran kartı XFX Speedster MERC 308 AMD Radeon RX 6650 XT Black. Genişletmek için tıkla... Bu aralar kart piyasasi ölü satıcı çok alıcı yok.
Sefa.01 dedi: Ekran kartı mı satmak istiyorum ama satamadım Letgo, face ve sahibinden de başka nerelerde satabilirim? Ekran kartı XFX Speedster MERC 308 AMD Radeon RX 6650 XT Black. Genişletmek için tıkla... Bu aralar kart piyasasi ölü satıcı çok alıcı yok.
BryanFury Hectopat Katılım 20 Kasım 2020 Mesajlar 183 Çözümler 3 23 Kasım 2022 #7 Burada fakat 500 mesaj zorunluluğu var.
S Sefa.01 Decapat Katılım 23 Kasım 2022 Mesajlar 8 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2022 #8 teşekkürler arkadaşlar haziran'da almıştım tertemiz daha paraya ihtiyacım olduğu için satacaktim ama zor satarız iyi günler
teşekkürler arkadaşlar haziran'da almıştım tertemiz daha paraya ihtiyacım olduğu için satacaktim ama zor satarız iyi günler
nickimyokbenim Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Haziran 2016 Mesajlar 1.931 Makaleler 1 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2022 #9 Sefa.01 dedi: teşekkürler arkadaşlar haziran'da almıştım tertemiz daha paraya ihtiyacım olduğu için satacaktim ama zor satarız iyi günler Genişletmek için tıkla... Ben hep Sahibinden yada Dolap üzerinden ilan açıyorum. İkisinide deneyin bence, bakan çok oluyor.
Sefa.01 dedi: teşekkürler arkadaşlar haziran'da almıştım tertemiz daha paraya ihtiyacım olduğu için satacaktim ama zor satarız iyi günler Genişletmek için tıkla... Ben hep Sahibinden yada Dolap üzerinden ilan açıyorum. İkisinide deneyin bence, bakan çok oluyor.
Qwerty10 Hectopat Katılım 22 Haziran 2022 Mesajlar 1.615 Çözümler 15 24 Kasım 2022 #10 ModArt PC Ailesi Alış/Satış Destek Grubu | Facebook Merhaba Dostlar. Satış Postları için ayrı bir destek grubu açmış bulunuyoruz. Sizlerden ricam abartmadan ve seviyeli bir şekilde postlarınızı buraya açmanız olacak. Fake hesaplar gruba alınmaz.... www.facebook.com Log in to Facebook Log in to Facebook to start sharing and connecting with your friends, family and people you know. www.facebook.com
ModArt PC Ailesi Alış/Satış Destek Grubu | Facebook Merhaba Dostlar. Satış Postları için ayrı bir destek grubu açmış bulunuyoruz. Sizlerden ricam abartmadan ve seviyeli bir şekilde postlarınızı buraya açmanız olacak. Fake hesaplar gruba alınmaz.... www.facebook.com Log in to Facebook Log in to Facebook to start sharing and connecting with your friends, family and people you know. www.facebook.com