6 656560 Picopat Katılım 27 Nisan 2023 Mesajlar 43 13 Temmuz 2023 #1 GT 1030 Kartımı nerde satabilirim? küçük bir yerde yaşıyorum bilgisayarcılar falan satın alır mı?
rebatr Hectopat Katılım 5 Ocak 2023 Mesajlar 1.743 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2023 #2 Burada satabilirsin veya sahibindende
R rafetsunal Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 1.933 Makaleler 2 Çözümler 7 13 Temmuz 2023 #3 656560 dedi: GT 1030 kartımı nerede satabilirim? Küçük bir yerde yaşıyorum bilgisayarcılar falan satın alır mı? Genişletmek için tıkla... Bende küçük yerde yaşıyorum ve sakın öyle hataya düşme. Koy sarı siteye, kartına güveniyorsan da yapıştır Param Güvende'yi yaslan arkana.
656560 dedi: GT 1030 kartımı nerede satabilirim? Küçük bir yerde yaşıyorum bilgisayarcılar falan satın alır mı? Genişletmek için tıkla... Bende küçük yerde yaşıyorum ve sakın öyle hataya düşme. Koy sarı siteye, kartına güveniyorsan da yapıştır Param Güvende'yi yaslan arkana.
Kükreyen Deli Adam Kilopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 3.894 Makaleler 1 Çözümler 28 13 Temmuz 2023 #4 rafetsunal dedi: Bende küçük yerde yaşıyorum ve sakın öyle hataya düşme. Koy sarı siteye, kartına güveniyorsan da yapıştır Param Güvende'yi yaslan arkana. Genişletmek için tıkla... Kartına zaten güvendiği için satıyor ya? Satıcı durumunda asla Param Güvende'yi önermiyorum.
rafetsunal dedi: Bende küçük yerde yaşıyorum ve sakın öyle hataya düşme. Koy sarı siteye, kartına güveniyorsan da yapıştır Param Güvende'yi yaslan arkana. Genişletmek için tıkla... Kartına zaten güvendiği için satıyor ya? Satıcı durumunda asla Param Güvende'yi önermiyorum.
Serquis Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Temmuz 2019 Mesajlar 5.130 Çözümler 13 Yer USA Daha fazla Sistem Özellikleri i5 12400F MSI BOMBER H610M G SKILL RIPJAWVS 16x2 3600MHZ Ram RX6600 Pulse MSI Mag A550BN DeepCool CC560 Kioxia Exercia 500GB M.2 2 Adet 320GB Dandirik Laptop HDD Dahua LM24 E231 Monitör Cinsiyet Erkek Meslek Freelance 13 Temmuz 2023 #5 rafetsunal dedi: Param Güvende'yi yaslan arkana. Genişletmek için tıkla... Param güvende sıkıntı. Alıcı olarak param güvendeyi her daim tercih etsem de satıcı olarak tercih etmem. Satıcıyı asla korumuyor.
rafetsunal dedi: Param Güvende'yi yaslan arkana. Genişletmek için tıkla... Param güvende sıkıntı. Alıcı olarak param güvendeyi her daim tercih etsem de satıcı olarak tercih etmem. Satıcıyı asla korumuyor.
ProGamer90 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Haziran 2020 Mesajlar 1.162 Çözümler 2 Yer Dünya'da bir yer Daha fazla Sistem Özellikleri Asus Prime B450M-K Ryzen 5 5600 Sapphire RX 6700 10GB 16 GB Corsair Vangeance 750W Gigabyte PSU AOC 21" Monitör Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2023 #6 Satıcı olarak Param Güvende yi kesinlikle tavsiye etmiyorum çünkü bu durumda alıcı son derece avantajlı oluyor.
Satıcı olarak Param Güvende yi kesinlikle tavsiye etmiyorum çünkü bu durumda alıcı son derece avantajlı oluyor.
R rafetsunal Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 1.933 Makaleler 2 Çözümler 7 13 Temmuz 2023 #7 Kükreyen Deli Adam dedi: Kartına zaten güvendiği için satıyor ya? Satıcı durumunda asla Param Güvende'yi önermiyorum. Genişletmek için tıkla... Bende önermiyorum zaten. Fakat şöyle bir gerçek var, Param Güvende olmayınca bazı insanlar geçip gidiyor. Hızlı satılması maksatında dedim. Serquis dedi: Param güvende sıkıntı. Alıcı olarak param güvendeyi her daim tercih etsem de satıcı olarak tercih etmem. Satıcıyı asla korumuyor. Genişletmek için tıkla...
Kükreyen Deli Adam dedi: Kartına zaten güvendiği için satıyor ya? Satıcı durumunda asla Param Güvende'yi önermiyorum. Genişletmek için tıkla... Bende önermiyorum zaten. Fakat şöyle bir gerçek var, Param Güvende olmayınca bazı insanlar geçip gidiyor. Hızlı satılması maksatında dedim. Serquis dedi: Param güvende sıkıntı. Alıcı olarak param güvendeyi her daim tercih etsem de satıcı olarak tercih etmem. Satıcıyı asla korumuyor. Genişletmek için tıkla...