Ekran Kartı Nereden Alınır?

Edizorhan

Hectopat
Daha fazla  
1500-1600 TL bütçem ile bir ekran kartı arıyorum. Bütçeyi 2000 TL'ye kadar çıkarabilirim. Hangi siteden almalıyım? Amazon'dan almak iyi midir ne zaman indirim olur şu anda Amazon'da iyi bir fiyata ekran kartı var mıdır veya ekran kartını Çin'den mi almalıyım? Geliş süresi fark etmez. Hangi ürün F/P ürünü olur mesela fiyatı 1400 TL olan kartlarda olur. İlla 2000 TL olmasına gerek yok. Çin'den almamı öneriyorsanız hangi site olduğunu belirtirseniz sevinirim. Amazon'da şu anda 1390 TL'ye GTX 1060 Gaming x 6 GB var alayım mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Biraz araştırırsan kazık yemiyeceğin mağazalar bulabilirsin, Ekran kartı gibi hassas parçaları internetten sipariş etmeyi düşünmem çünkü çok fazla dikkatsiz kargocu ekipler, Elden alırım daha sağlıklı geliyor bana, Gtx 1070 2300 Lira ama biraz daha ekle sağlam al almışken sonra uzun süre kullanmak zorunda kalıyosun haliyle..

2100TL'ye Nanokatalog'da GTX1080 vardı galiba.
Nanokatologdan ucuz ekran kartı almayın. Arkadaşımı beklettiler bir kaç hafta stok kalmamış diye, en son yanlış yazmışız fiyatı, ürünü gönderemeyiz dediler. Baştan aşağı rezil bir firma.

Galiba soruyu yanlış sordum ben kendi sormak istediğimi tam olarak belirtemedim sanırım. Benim demek istediğim amazon'dan veya Çin'den ekran kartı almak mantıklı mı olur? amazon.com sitesine girdiğimde gtx 1070 rog strix 400 dolar iken Türkçe sitesinde 490 euro arada 400-500 TL fark var Amazon.com'dan alabilir miyim? Çin'den ekran kartı almak sorun çıkartır mı? Amazondan en uygun nasıl alınır?

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı