Ekran kartı ölüyor mu?

dokuro_chan_2005

Hectopat
Merhaba arkadaşlar. Ekran kartımda garipsi kareler çıkmaya başladı. Ekran kartını temizledim. Pinlerini temizledim ama hâlâ aynı temassızlık diye duymuştum ama alakası yok gibi yardımcı olun.

1694532214900.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar. Ekran kartımda garipsi kareler çıkmaya başladı. Ekran kartını temizledim. Pinlerini temizledim ama hâlâ aynı temassızlık diye duymuştum ama alakası yok gibi yardımcı olun.

Eki Görüntüle 1941744
Hocam onlar daha çok ölü pikseller gibi. Kasayı monitör harici televizyona falan bağlayıp deneme şansınız var mı? Bende de böyle sorun olmuştu anlamak için televizyonda denemiştim.

Bunlar kalıcı mı yoksa sekme değiştirince 1 saniyeliğine gözüküp kaybolan şeyler mi? Bu arada ekran kartınız nedir?

Bu arada sekme değiştirince bu tarz siyah kareler bende de bazen 1 saniyeliğine görünüp kayboluyor sanırsam driver sorunu.

Ekran kartı belleklerden kaynaklıdır, kartla minning yapıldıysa minning biosluysa falan bir zaman sonra genelde bu oluyor.

Mining yapılacak kart değil.

Hocam onlar daha çok ölü pikseller gibi. Kasayı monitör harici televizyona falan bağlayıp deneme şansınız var mı? Bende de böyle sorun olmuştu anlamak için televizyonda denemiştim.

Ne alakası var

Bunlar kalıcı mı yoksa sekme değiştirince 1 saniyeliğine gözüküp kaybolan şeyler mi? Bu arada ekran kartınız nedir?

Bu arada sekme değiştirince bu tarz siyah kareler bende de bazen 1 saniyeliğine görünüp kayboluyor sanırsam driver sorunu.

Evet aynen öyle ama YouTube'dan video izleyince çok oluyor oyunlarda yok.

Evet aynen öyle ama YouTube'dan video izleyince çok oluyor oyunlarda yok.
Korkmayın normal bir durumdur yüksek ihtimalle. Yaşayan çok forumlarda. Driver problemi olması muhtemel. Ekran kartınız neydi?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı