Ekran kartı önerisi

WizardEx

Decapat
Daha fazla  
Ryzen 5 3500X kullanıyorum, ekran kartım GTX 1650. ekran kartını değiştirmeyi düşünüyorum. Bu işlemci ile kullanabileceğim en iyi performansı verebilecek ekran kartı nedir?

Bütçeniz nedir?

Belirli bir bütçem yok, alacağım karta göre belirleyeceğim. 1080p. de darboğaz yapmayacak bir ekran kartı lazım.
6600 uygun olur ama 6600XT çok daha iyi olur bazı oyunlarda azcık darboğaz yapabilir ama sorun olmaz.

Olur ama PSU marka modelde belirtirsen iyi olur. Bir de o kart sıfır alınmaz hocam almayı düşünüyorsanız.

PSU'yu hazır sistem olarak almıştım GameGaraj'dan tam olarak hatırlamıyorum onların etiketi vardı, bulursam paylaşırım. Kartın sıfırı neden alınmaz?

PSU'yu hazır sistem olarak almıştım GameGaraj'dan tam olarak hatırlamıyorum onların etiketi vardı, bulursam paylaşırım. Kartın sıfırı neden alınmaz?
Eskidi cunki artık sıfır alınacaksa 4060 falan alınır şuan.

Bu daha mantıklı.

2.el güvenilir nasıl bulacağım?
Sarı sitede param güvende ile olan ilanlara bakabilirsin ancak bu bütçede alacağın kartlar güçlü kartlar olacaktır. Darboğaz yaşarsın.

İşlemci desteklese alırım fakat desteklemiyor.
Neyi desteklemiyor dostum ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…