BurakF
Kilopat
- Makaleler
- 2
Daha fazla
Merhaba, elimdeki 1650 Super'i satıp üzerine ekleyerek bir ekran kartı almayı planlıyorum. Oturduğum yerdeki ilanlar arasında en tercih edilebilir bulduğum ilanların linkini alta bırakıyorum.
Gigabyte Aorus RTX 2060 Super - "kutu ve fatura var, garanti yok, teste açık"
XFX Speedster RX6600 - "2 ay önce alındı, garantisi devam ediyor"
Sapphire Pulse RX6600 - "garantisi devam ediyor"
Açıkçası RTX 2060 Super'i almak istiyorum fakat garantisi yokmuş. Lakin ilanda temiz duruyor, kutu ve fatura duruyor ve de teste açık olduğunu belirtmiş. Benchmark testleri konusunda pek bilgili değilim. Hangi test yapılmalı ve sonuçlar ne olmalı, nelere dikkat edilmeli gibi konularda bilgilendirirseniz sevinirim. Ve tek başına benchmark testi sonuçları ekran kartının sağlam olduğunu gösterir mi? Dikkat etmem gereken ek bir şey var mı?
Gigabyte Aorus RTX 2060 Super - "kutu ve fatura var, garanti yok, teste açık"
XFX Speedster RX6600 - "2 ay önce alındı, garantisi devam ediyor"
Sapphire Pulse RX6600 - "garantisi devam ediyor"
Açıkçası RTX 2060 Super'i almak istiyorum fakat garantisi yokmuş. Lakin ilanda temiz duruyor, kutu ve fatura duruyor ve de teste açık olduğunu belirtmiş. Benchmark testleri konusunda pek bilgili değilim. Hangi test yapılmalı ve sonuçlar ne olmalı, nelere dikkat edilmeli gibi konularda bilgilendirirseniz sevinirim. Ve tek başına benchmark testi sonuçları ekran kartının sağlam olduğunu gösterir mi? Dikkat etmem gereken ek bir şey var mı?