En pahalı ve gittikçe pahalaşan şey ekran kartı şimdi param varken 2000tl lik bir ekran kartı alıp sonra pc'yi upgrade etmeyi düşünüyorum ama bu süreçte kaç fps'im nasıl olur merak ediyorum@takroli3 Sadece o oyunları oynuyorsan RX 570 bile fazla gelir. Bence ucuz bir RX 570 4GB alın artan parayla da işlemciyi güçlendirmeye çalışın.
İşlemcine baktım ama gerçekten zayıf bir işlemciymiş. Bu süreçte FPS o oyunlarda yine 100 civarını görür gibi geliyor ama anlık takılmalar yaşayabilirsiniz.En pahalı ve gittikçe pahalılaşan şey ekran kartı şimdi param varken 2000TL lik bir ekran kartı alıp sonra PC'yi upgrade etmeyi düşünüyorum ama bu süreçte kaç FPS'im nasıl olur merak ediyorum
Merak etmeyin oynadığınız oyunları iyi bir FPS ile rahatlıkla oynatacaktır.lol valorant ve csgo oynuyorum sadece yine bunlarda da düşüş yaşar mıyım yaşarsam tahminen ne kadar olur
Vatan kdv indirimleri ile msi 1660 super gaming X modeli yaklaşık 2100 Tlye kadar iniyor X olmayan modeli 2000 civarı ama indirimin ne zaman olacağı belli değil.En pahalı ve gittikçe pahalaşan şey ekran kartı şimdi param varken 2000tl lik bir ekran kartı alıp sonra pc'yi upgrade etmeyi düşünüyorum ama bu süreçte kaç fps'im nasıl olur merak ediyorum
ne kadar bi dar boğaz olur tahmininiz var mı ona göre rx 570 nitro almaya düşünüyorumVatan kdv indirimleri ile msi 1660 super gaming X modeli yaklaşık 2100 Tlye kadar iniyor X olmayan modeli 2000 civarı ama indirimin ne zaman olacağı belli değil.
O işlemciyle darboğaz yaşarsınız ama yakın zamanda işlemci değiştirmelisiniz eğer işlemci almayı düşünmüyorsanız rx570 sizi üzmez bu işlemcinizle daha iyi kullanırsınız.ne kadar bi dar boğaz olur tahmininiz var mı ona göre rx 570 nitro almaya düşünüyorum
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.