Ekran kartı önerisi

İkinci el olarak Sapphire Nitro+ Rx570 bakabilirsin.

@takroli3 Sadece o oyunları oynuyorsan RX 570 bile fazla gelir. Bence ucuz bir RX 570 4GB alın artan parayla da işlemciyi güçlendirmeye çalışın.
En pahalı ve gittikçe pahalaşan şey ekran kartı şimdi param varken 2000tl lik bir ekran kartı alıp sonra pc'yi upgrade etmeyi düşünüyorum ama bu süreçte kaç fps'im nasıl olur merak ediyorum

En pahalı ve gittikçe pahalılaşan şey ekran kartı şimdi param varken 2000TL lik bir ekran kartı alıp sonra PC'yi upgrade etmeyi düşünüyorum ama bu süreçte kaç FPS'im nasıl olur merak ediyorum
İşlemcine baktım ama gerçekten zayıf bir işlemciymiş. Bu süreçte FPS o oyunlarda yine 100 civarını görür gibi geliyor ama anlık takılmalar yaşayabilirsiniz.

İşlemcini ve anakartını yakın zamanda değiştireceksen 2000 lirayı biraz aşıp 1660 Super almanı şiddetle öneririm. O işlemciyle darboğaz yapacak ama upgrade ettiğinde gayet tatmin olacaksın, sevgiler.

En pahalı ve gittikçe pahalaşan şey ekran kartı şimdi param varken 2000tl lik bir ekran kartı alıp sonra pc'yi upgrade etmeyi düşünüyorum ama bu süreçte kaç fps'im nasıl olur merak ediyorum
Vatan kdv indirimleri ile msi 1660 super gaming X modeli yaklaşık 2100 Tlye kadar iniyor X olmayan modeli 2000 civarı ama indirimin ne zaman olacağı belli değil.

ne kadar bi dar boğaz olur tahmininiz var mı ona göre rx 570 nitro almaya düşünüyorum
O işlemciyle darboğaz yaşarsınız ama yakın zamanda işlemci değiştirmelisiniz eğer işlemci almayı düşünmüyorsanız rx570 sizi üzmez bu işlemcinizle daha iyi kullanırsınız.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı