Çözüldü Ekran kartı olmadan bilgisayar çalışır mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

el bombası

Hectopat
Konu başlığında da belirttiğim gibi ekran kartı olmadan PC çalışır mı?

Haftaya bilgisayar toplayacağım fakat bütçem ekran kartına yetmiyor. Sadece belli başlı oyunları (LOL gibi) 2 aylığına oynatabilmek için alacağım. Aldıktan sonra neler yapmalıyım. Birinden ekran kartı bulup onunla bilgisayarı açıp Intel HD 4400' ün sürücüsünü yükleyip mi açayım yoksa direkt takınca açılır mı? Soğutma konusunda nasıl tavsiyelerde bulunursunuz, stok soğutucu yeterli olur mu?

Sorularım bu kadar eklemek istedikleriniz olursa söyleyebilirsiniz.

upload_2015-5-3_2-39-3.png

1150 Socket anakart kullanmış adam, APU öneriyorsun müslüman!
Bana kalırsa işlemci ve 4 GB RAM'den kısıp ekran kartı almalısın.
100 Lira 4 GB RAM'den elimizde olsa, 200 lira da işlemciden kısmış olsak.
600 Watt aşırı olur bu sistem için, temizinden bir 500 Watt almış olsan ki, 150 liraya bulabilirsin Vatan'da.
400 lira geçti değil mi elimize.
375 liraya MSI GTX750 derim ben.
Bu hesaplamadaki tek sorun herhangi bir kasan olmayacak.
2. El ürün satan yerlerden 10-20 lira gibi fiyatlara eski tip ATX kasa bulabilirsin. Ben olsam öyle yapardım.
Yani özetle;
Karar senin tabii. Bu da bir seçenek.
Aynı miktarda paraya sahip olsam ben böyle yapardım.
Hatam var ise arkadaşlar lütfen düzeltsin.

v.png

Artı -1 Eksi
Bu anakartla O.C. yapabilirmiyim? Yoksa illaki H81M plus mu almalıyım?

Ek olarak Temmuz ortası gibi elime 2500 lira geçecek onunla ekran kartı ve ekran almayı planlıyorum. Ekran kartı çöpe gitmesin istiyorum(GTX 750). R9 290x' i g3258 ne kadar besleyebilir? Teşekkürler.

2500 Gibi bir para geçecekse eline tabiki i5 serisi işlemcilerine göz atmalısın.
Forumda sistem tavsiyeleri var, oralara bakabilirsin.
Bana kalırsa en doğru tercih para eline geçtiğinde toplaman.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı