Ekran kartı piyasası ne zaman düzelir?

1-2 sene daha var gibi piyasanın düzelmesine. Çünkü bu madenciler durmuyor, ille Mining yapabilecek bir şey bulurlar çünkü artık bu kripto düzeni öyle bir şey haline geldi ki herkes kullanmaya, takip etmeye başladı. Mining bitse karaborsacılık var, al-sat yapanlar var. Tek çözüm üretim kapasitesinin artırılması.

Malum doların fırlaması ve mining olayları yüzünden ekran kartları fırladı, soru basit; bu piyasa ne zaman düzelir?

Ek olarak: GTX 1050 Ti gibi 4 GB VRAM'e veya daha azına sahip ekran kartları mining işlemlerinde kullanılamıyor, niye onlar da artıyor.

Kartların artış sebebi bence dolar 8 TL olması ve %40 vergi uygulanmasından dolayı ve iknci eler sıfırdan 200 TL aşağıda seyrediyor :) bunun nedenini bende bilmiyorum.
Ooo, güzel günler geliyor desene. Oyun oynayacağız.

Ben pek öyle düşünmüyorum bende çok isterim ama dolar 8 TL %40 vergi ve bizim miletin 50 TL kar kardır kafasıyla giderse zor.

Etheryum mining ekran kartıyla yapılıyor. Ekran kartı talebi artıyor. Ekran kartlarının fiyatları artıyor. Herkes kazım yapılmayan ucuz ekran kartlarına yöneliyor ve bu seferde alt seviye ekran kartlarının talep artışı sonucu fiyatları artıyor. Gün geçtikçe mining yapanların sayısı artıyordur diye düşünüyorum ve mining talebi artınca kazanç oranının düşmesi gerek ve ekran kartlarına ödenen fiyat miningden elde edilen kazanç ile kar sağlamadığında mining oranı zirveye ulaşacak ve yeni miningciler olmayacak ve ekran kartı almayacaklar. Ekran kartındaki düşen talep fiyatlarını düşürecek. Özetle miningcilerin sayısı tepe noktasına ulaşmadan ekran kartı fiyatları düşmez.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı