Ekran kartı satıp PS4 alınmalı mı?

422470

Hectopat
Ryzen 3 3200G GTX 1050 Ti 16 GB RAM sistemim var PS4 oyunlarını yıllardır oynamak istiyorum belki bir gün oynarım diye YouTube'dan oyun videosu bile izlemiyorum. Ekran kartımı satıp PS4 fat almak mantıklı mı? Parlak olmayan. Veya bulabilirsem Slim olanından.

PS4 Kaç lira şuan da ve senin ekran kartın kaç lira ?

Sadece birkaç oyun oynayacaksan kiralamanı öneririm. Ben çalıştığım ve öğrenci olduğum halde Marvel's Spiderman, God of War ve Miles Morales'i 1 ay içinde oynamıştım. PS4'e artık pek oyun çıkmayacağını düşünürsek satın almak mantıklı bir yatırım değil

Bence alma yani ama sen bilirsin PS4 dönemi bitiyor.

PS4 Kaç lira şu an da ve senin ekran kartın kaç lira?

Benim ekran kartını 2000TL civarında satanlar var PS4 fat olanda o civarlarda.

Aslında doğru.
Bence alma yani ama sen bilirsin PS4 dönemi bitiyor.

Xbox One S peki? O konsol alınır mı?

Hangi oyunlar oynadığına bağlı. İstanbul'daysan çok ucuza ikinci el orijinal oyunlarını oynayabilirsin geniş bir kütüphanesi var. Güncel oyunları çok oynuyor musun?

PS4 dönemi bitti bitecek ama aslında bu iyi bir şey bir yönden de çıkacak bütün oyunlar çıkmış çoğu 2. el piyasasına çok ucuza düşmüş vs. olduğundan seç beğen al yapma lüksün var. PS5'i olan adam oyun bekliyor mesela gibi. Tamamen neye öncelik verdiğine bağlı dediğim gibi

Benim ekran kartını 2000TL civarında satanlar var PS4 fat olanda o civarlarda.

Aslında doğru.

Xbox One S peki? O konsol alınır mı?
Hocam One S yerine biraz daha para biriktirip indirim kovalayıp 3.5k civarında Xbox Series S alıp RTX ve yeni nesil oyunları rahatça oynayabilirsiniz.

PS4 artık tarihi raflar üzerinde yerini almaya hazırlanıyor. Yinede sen bilirsin ekran kartın gayet güzel ps4 de oynamak istediğin oyunların tamamını bilgisayarından'da oynayabilirsin. Fakat hayalim diyorsan durma hayalinin peşinden koş ciddiyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…