İyi işte daha ne olsun.Bilgisayara giriyorum ilk 2 dk çok iyi sıcaklık sonra 57 derece 58 derece gibi bir şeyler oluyor boştayken de oyun oynarken de değişmiyor pek.
Sistem yüke bindikçe fanlar çalışıyor olabilir. Boştayken bazı ekran kartlarının fanları çalışmıyor.Bilgisayara giriyorum ilk 2 dk çok iyi sıcaklık sonra 57 derece 58 derece gibi bir şeyler oluyor boştayken de oyun oynarken de değişmiyor pek.
Modelini bilmiyoruz o yüzden net bir şey söylememizi beklemeyin. Ama tahminimce boştayken fanlar kapalı, yükte iken açık oluyor. Ondan böyle.Bilgisayara giriyorum ilk 2 dk çok iyi sıcaklık sonra 57 derece 58 derece gibi bir şeyler oluyor boştayken de oyun oynarken de değişmiyor pek.
Muhtemelen belli bir sıcaklığın üstüne çıkmadan fanların hareket etmiyor. Oyunlardaykense o sıcaklıkta tutabilmek için fanları çalıştırıyor. Olay bundan ibaret olsa gerek.Pardon foto koymamışım koyduğumu sanıyordum. Rtx3060 3fanlı o yüzden bana fazla geldi fanları sürekli çalışıyo eskiden böyle değildi
Yukaridaki 2. fotoğraf yanlış kusura bakmayın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.