Arkadaşlar benim masaüstüne sağ tıklayıp NVIDIA Denetim Masası dediğimde açılmıyor yani açıldıktan 2 saniye sonra kapanıyor. En son ekran kartı güncellediğimde sıcaklık değerleri bayağı bir çoğalmıştı bir şekilde çözmüştüm ama bir daha ekran kartı driverımı güncellediğimde çoğalırsa diye de korkuyorum. Şu anki sürüm 461.72 güncellemeli miyim?
En yaptığımda ekran kartı sıcaklığım Valorant'ta 64 63 ten 72ye sabit olmuştu bir şekilde çözdüm. Yine olursa o zamam şimdi ki sürümüme geçerim hocam güncelliyorum o zaman.
Hocam inanır mısınız galiba size minnettarım. Eskiden aldığım sıcaklık değerleriyle tıpa tıp aynı alıyorum. Ve yaşadığım problemde düzeldi. Dileyin benden ne dilerseniz
Hocam inanır mısınız galiba size minnettarım. Eskiden aldığım sıcaklık değerleriyle tıpatıp aynı alıyorum. Ve yaşadığım problemde düzeldi. Dileyin benden ne dilerseniz
Benim kullandığım eski sürüm galiba Beta olabilir çünkü ben aratım bölümüne galiba en yeni sürüm indirmiştim yani 461.72 sürümünün tamamlanmamış halini indirmiştim sanırsam yaşadığım problemler bu yüzdenmiş.