w3llard
Centipat
- Makaleler
- 1
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- Tost makinesi.
Hocam format daha dün akşam attım, bir şey indirmedim de, dün akşam formatı da bu sebepten attım, ilk sürücüyü yükledim yazılımı geldi, sonra yazılımında bug oldu DDU ile sildim, geri yazılımı gelmiyor, teşekkürler gene de her şey için hocam.İşletim sisteminizi virüs bulaşmış o da Zarar vermiş gibi. Çözüm olacak net bir şey bulamadım. Bilgisayarınızi taratıp virüs kontrolü yapmayı deneyin isterseniz. Sistem geri yüklemesi ikinci bir seçenek olabilir. Son olarak işletim sisteminizi sıfırlamak. Bu dosyayı internette sunan adresler bulursanız çok dikkatli olun. Microsoft kaynaklı olmayan indirmeler her zaman şüphe arz eder. Umarım çözüme ulaşırsınız, kolay gelsin.
Hocam AMD sayfasından indirince gene aynı mavi ekran sürücüleri yüklüyor ama bir de Win 8.1 test edelim.Win 8.1'e temiz kurulum ile geç ve AMD sayfasından sürücüleri indir yükle. Dün o şekilde konuşmuştuk.
Maalesef bir bilgim yok bu konuda fakat aşağıdaki konuya bakabilirsin.@KITT Hocam bilginiz varsa yardım eder misiniz. 🤕
Maalesef bir bilgim yok bu konuda fakat aşağıdaki konuya bakabilirsin.
Solution for Catalyst Control Center (CCC) CLI.Implementation PublicKey Token=90ba9c70f846762e issue
social.technet.microsoft.com
İndirdiğiniz uygulamanın linkini paylaşır mısınız?Hocam çözdüm, Gezginler'den öylesine AMD Catalyst indirim dedim olduHer şey için teşekkürler gene de çok sağ olun hep etiketlediğim de yardım ediyorsunuz, tekrar tekrar teşekkürler.
Hocam gezginlerden indirilmeyiceğini ben de biliyorum fakat öylesine denemek istedim oldu.İndirdiğiniz uygulamanın linkini paylaşır mısınız?