Ekran Kartı Takınca Sistem Görüntü Vermiyor

senseiendo97

Kilopat
Bilgisayarımı topladım fakat görüntü alamıyoruz.

Sistem özelliklerim:
  • G4560
  • B250M Pro-VH
  • RX 570 4GB
  • Corsair Vengeance LPX 8 GB DDR4 2400
  • Highpower 500W +80
  • James donkey 120 GB SSD
Onboard üzerinde açılması yaklaşık 5 6 dakika sürüyor. BIOS güncellemesi yapıldı. Ekran kartını taktığımız zaman hiç görüntü gelmiyor yarım saat beklememize rağmen. Bilgisayarcım anakartta sorun olduğunu söyledi, ben de garantiye yolladım. Teknis servis bir sorun olmadığını söyledi. Farklı ekran kartı denedik yine olmadı. Farklı PSU ve 3-4 farklı monitör kullandık yine çözüm bulamadık.
Arkadaşlar lütfen yardımcı olun, çözelim şu problemimi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim eski bilgisayarımda arada ekrana görüntü gelmiyordu tak çıkar yapıyordum ramleri düzeliyordu dene istersen, ramlerin yerlerini değiştir ya da.

Ekran kartınızı taktıktan sonra monitörden gelen kabloyu onboarda değil de ekran kartına taktığınızdan emin misiniz? Anakartta sorun yok demişsiniz. Monitörü de farklı denediğinize göre geriye başka donanımlarda sorun yoksa eğer birkaç seçenek kalıyor. Dönüştürücü kullanıyorsanız problem bu da olabilir. Ya da görüntü kablosunu değiştirip deneyebilirsiniz.

Ekran kartınızı taktıktan sonra monitörden gelen kabloyu onboarda değil de ekran kartına taktığınızdan emin misiniz? Anakartta sorun yok demişsiniz. Monitörü de farklı denediğinize göre geriye başka donanımlarda sorun yoksa eğer birkaç seçenek kalıyor. Dönüştürücü kullanıyorsanız problem bu da olabilir. Ya da görüntü kablosunu değiştirip deneyebilirsiniz.
Yarın bilgisayarcıya gittiğimde yazdığınız mesajı okutayım bir baksın ne yaptığını pek bilmiyorum açıkçası. Kablolar olarak. Ram de bir sorun olabilir mi acaba?
Benim eski bilgisayarımda arada ekrana görüntü gelmiyordu tak çıkar yapıyordum ramleri düzeliyordu dene istersen, ramlerin yerlerini değiştir ya da.
Valla ramleri 7 8 sefer tak çıkar yaptık hocam zaten.
Arkadaşlar yeni ram ile denedik halloldu.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı