Ekran Kartı Tavsiyesi

özgür2

Megapat
Galax GeForce GTX1650 Super ex (1-Click) OC 4 GB 128Bit GDDR6: 1400 TL.
Gigabyte GeForce GTX1650 Super Windforce OC GDDR6 4 GB 128Bit: 1700 TL.
Zotac GeForce GTX1650 Super Gaming 4 GB GDDR6 128Bit DX12: 1530 TL.

Hangisi alınmalı? Gigabyte 300 TL farka değer mi? Galax en uygun fiyatlı.
Yoksa Zotac mı? Yardımcı olur musunuz? Bugün olmadı yarın alacağım. @Motionless IN White

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence galax ve gigabyte var iken zotac almak pek mantıklı gelmiyor. Çünkü bir sürü sorunu olduğu hakkında şikayetler görmüştüm. Galax yerine de gigabyte almak daha mantıklı. En azından bunlar benim fikrim. Seçimi yapmak size kalmış. :)

Herkes beyinlerinden eseni söyleyecek. Hepsinin performansı aynı. Saat ve bellek hızları ufak değişiklik var ki zaten bu değişiklik en fazla 2-3 FPS kadar değişir. Yani düşüğünü alıp basit bir O.C. ile yükseğini elde edebilirsiniz. Hepsi de 2 fanlı ve soğutmaları yakın olacaktır. Hepsi de kaliteli. Sadece bazı markaların bazı modelleri genellikle başını ağrıtabilir. Onun dışında aynı kart için +300₺ verme bence.

Hepsi de kaliteli falan değil. Hepsi de 2 fan işte ya demek nasıl bir bakış açısı abi?

Bir örnek vereyim mesela, Gigabyte Windforce 2X 2060 SUPER modeli de iki fanlı. Neden 85 derece kadar çıkıyor kart? Ya da eski Asus TUF serileri, onlar da 2 fanlı. Neden ısınıyor? Kimse bir yerinden falan sallamıyor kardeş. Burada o fazla FPS veriyor, o az veriyor demiyoruz. Amacımız daha düzgün soğutmalı ve sessiz bir model almasını sağlamak. Zotac'ın da soğutması çok kötü. Soğutması kötü bir model alıp nasıl O.C. yapmayı düşünüyorsun ki?

Zotac almanızı öneririm kendim Zotac kullanıyorum 2. yılını doldurdu daha ekran gitme falan olmadı 1 kere oldu o da biraz O.C'nin ucunu fazla kaçırdım RAM'de. Zotac'da GTX serisi için 5 yıl garanti uzatması var.

Galax GeForce GTX1650 Super ex (1-Click) OC 4 GB 128Bit GDDR6: 1400 TL.
Gigabyte GeForce GTX1650 Super Windforce OC GDDR6 4 GB 128Bit: 1700 TL.
Zotac GeForce GTX1650 Super Gaming 4 GB GDDR6 128Bit DX12: 1530 TL.

Hangisi alınmalı? Gigabyte 300 TL farka değer mi? Galax en uygun fiyatlı.
Yoksa Zotac mı? Yardımcı olur musunuz? Bugün olmadı yarın alacağım. @Motionless IN White

300 lira Gigabyte'a degmez Galax kalitelidir ve sogutmasi sizi uzmez zaten cok isinan bir kart degil 1650S.
Zotac'in sogutmasi hakkinda ben de eleştiri duymustum.

Zotac'ı elersek Gigabyte vs Galax hangisi tercih edilmeli? Aralarında fazla fark yoksa fiyatı uygun olan tercihimdir. Ne diyosunuz bu konuda.
Galax alp diğer parçaları yükseltme yapabilirsiniz.
Diğer parçaları aldım. Ekran kartı konusunda kararsızım. Fiyat olarak uygun olması tercihimdir. Aralarında kayda değer fark yoksa.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı