B beratfiliz341 Centipat Katılım 2 Mart 2021 Mesajlar 198 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2021 #21 kade dedi: Üslubunuz hiç hoş değil, konuyu uzatmama taraftarıyım bu nedenle. 2022'den evvel çözülmeyeceğini ben değil, forumdaki neredeyse herkes söylüyor. Genişletmek için tıkla... Evet bence de siz haklısınız miningci arakadaşlar yüzünden ekran kartı kalmadı piyasada bu arada miningcilere selam olsun. Zaitex dedi: Hocam ben letgo da 4500 tl ye rtx 2070 buldum sizce aliyim mi? Ürünün 2 yıllık garantisi mevcut imiş. Genişletmek için tıkla... büyük ihtimalle mining yemiştir sorun mining yapıldımı diye
kade dedi: Üslubunuz hiç hoş değil, konuyu uzatmama taraftarıyım bu nedenle. 2022'den evvel çözülmeyeceğini ben değil, forumdaki neredeyse herkes söylüyor. Genişletmek için tıkla... Evet bence de siz haklısınız miningci arakadaşlar yüzünden ekran kartı kalmadı piyasada bu arada miningcilere selam olsun. Zaitex dedi: Hocam ben letgo da 4500 tl ye rtx 2070 buldum sizce aliyim mi? Ürünün 2 yıllık garantisi mevcut imiş. Genişletmek için tıkla... büyük ihtimalle mining yemiştir sorun mining yapıldımı diye
Zaitex Hectopat Katılım 23 Haziran 2020 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2021 #22 dört_kol dedi: Hemen alın hocam o fiyata mucize ancak biraz mining yapılmış olabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam direkt testlerini yapacağım merak etmeyin ancak tam olarak şimdi satılmış beratfiliz341 dedi: Evet bence de siz haklısınız miningci arakadaşlar yüzünden ekran kartı kalmadı piyasada bu arada miningcilere selam olsun. Büyük ihtimalle mining yemiştir sorun mining yapıldımı diye Genişletmek için tıkla... beratfiliz341 dedi: Evet bence de siz haklısınız miningci arakadaşlar yüzünden ekran kartı kalmadı piyasada bu arada miningcilere selam olsun. Büyük ihtimalle mining yemiştir sorun mining yapıldımı diye Genişletmek için tıkla... Satılmış zaten şimdi ya Ancak ürün mining yapılmış olsa dahi FurMark testleri belli az mining yapılmış yapılmışsada.
dört_kol dedi: Hemen alın hocam o fiyata mucize ancak biraz mining yapılmış olabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam direkt testlerini yapacağım merak etmeyin ancak tam olarak şimdi satılmış beratfiliz341 dedi: Evet bence de siz haklısınız miningci arakadaşlar yüzünden ekran kartı kalmadı piyasada bu arada miningcilere selam olsun. Büyük ihtimalle mining yemiştir sorun mining yapıldımı diye Genişletmek için tıkla... beratfiliz341 dedi: Evet bence de siz haklısınız miningci arakadaşlar yüzünden ekran kartı kalmadı piyasada bu arada miningcilere selam olsun. Büyük ihtimalle mining yemiştir sorun mining yapıldımı diye Genişletmek için tıkla... Satılmış zaten şimdi ya Ancak ürün mining yapılmış olsa dahi FurMark testleri belli az mining yapılmış yapılmışsada.
Lasty Hectopat Katılım 28 Mart 2021 Mesajlar 956 Makaleler 1 Çözümler 5 19 Nisan 2021 #23 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et (!)
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et (!)
Zaitex Hectopat Katılım 23 Haziran 2020 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2021 #24 bug oluyo bende mesajlar gg
umutheplayer Hectopat Katılım 24 Ekim 2021 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2023 #25 @kade keşke alsaydık be hocam
kade Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 2.423 Makaleler 2 Çözümler 19 19 Ocak 2023 #26 umutheplayer dedi: @kade keşke alsaydık be hocam Genişletmek için tıkla... Aslına bakarsanız çok bir şey değişmedi. O zamanlar da fiyatlar böyleydi. Mining problemi falan çözüldü ama ekonomik sebeplerden dolayı fiyatlar pek düşmedi.
umutheplayer dedi: @kade keşke alsaydık be hocam Genişletmek için tıkla... Aslına bakarsanız çok bir şey değişmedi. O zamanlar da fiyatlar böyleydi. Mining problemi falan çözüldü ama ekonomik sebeplerden dolayı fiyatlar pek düşmedi.