B BySezqin Hectopat Katılım 19 Şubat 2015 Mesajlar 91 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2015 #1 Evet arkadaşlar, Aida64 indirdim fakat anlayamadım. Bu üçünün ne kadar ısındığını programdan resim alarak gösterebilr misiniz? Çok teşekkür ederim. Son düzenleyen: Moderatör: 28 Şubat 2015
Evet arkadaşlar, Aida64 indirdim fakat anlayamadım. Bu üçünün ne kadar ısındığını programdan resim alarak gösterebilr misiniz? Çok teşekkür ederim.
Elroy Hectopat Katılım 24 Şubat 2012 Mesajlar 80 28 Şubat 2015 #2 Üst sekmeden “Araçlar” kısmına tıklayın. “Sistem Kararlılık” “System Stability Test” kısmına tıklayın. Yeni açılan sayfadan “Statistics” sekmesine geçin. Bu kısımda desteklenen bütün donanımların sıcaklık değerlerini bulabilirsiniz. Değerler anlıktır ve sürekli günceldir.
Üst sekmeden “Araçlar” kısmına tıklayın. “Sistem Kararlılık” “System Stability Test” kısmına tıklayın. Yeni açılan sayfadan “Statistics” sekmesine geçin. Bu kısımda desteklenen bütün donanımların sıcaklık değerlerini bulabilirsiniz. Değerler anlıktır ve sürekli günceldir.
B BySezqin Hectopat Katılım 19 Şubat 2015 Mesajlar 91 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2015 #3 Elroy dedi: Üst sekmeden “Araçlar” kısmına tıklayın. “Sistem Kararlılık” “System Stability Test” kısmına tıklayın. Yeni açılan sayfadan “Statistics” sekmesine geçin. Bu kısımda desteklenen bütün donanımların sıcaklık değerlerini bulabilirsiniz. Değerler anlıktır ve sürekli günceldir. Genişletmek için tıkla... Hocam dediğiniz yeri açtım da hangisi ekran kartı, hangisi RAM, hangisi işlemci ve hangisi şu anki ısı değeri? Lütfen söyler misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 28 Şubat 2015
Elroy dedi: Üst sekmeden “Araçlar” kısmına tıklayın. “Sistem Kararlılık” “System Stability Test” kısmına tıklayın. Yeni açılan sayfadan “Statistics” sekmesine geçin. Bu kısımda desteklenen bütün donanımların sıcaklık değerlerini bulabilirsiniz. Değerler anlıktır ve sürekli günceldir. Genişletmek için tıkla... Hocam dediğiniz yeri açtım da hangisi ekran kartı, hangisi RAM, hangisi işlemci ve hangisi şu anki ısı değeri? Lütfen söyler misiniz?
Elroy Hectopat Katılım 24 Şubat 2012 Mesajlar 80 28 Şubat 2015 #4 CPU olanlar işlemci, GPU olanlar ekran kartı değerleridir. Son düzenleyen: Moderatör: 28 Şubat 2015
B BySezqin Hectopat Katılım 19 Şubat 2015 Mesajlar 91 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2015 #5 Elroy dedi: CPU olanlar İşlemci GPU olanlar Ekran Kartı Değerleridir. Genişletmek için tıkla... GPU bile yazmıyor. Anlayamadım hocam ya karışık program. Son düzenleyen: Moderatör: 28 Şubat 2015
Elroy dedi: CPU olanlar İşlemci GPU olanlar Ekran Kartı Değerleridir. Genişletmek için tıkla... GPU bile yazmıyor. Anlayamadım hocam ya karışık program.
Elroy Hectopat Katılım 24 Şubat 2012 Mesajlar 80 28 Şubat 2015 #6 Ekran görüntüsünü çekip atabilir misin?
B BySezqin Hectopat Katılım 19 Şubat 2015 Mesajlar 91 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2015 #7 Elroy dedi: Ekran görüntüsünü çekip atabilir misin? Genişletmek için tıkla... Hocam burda ekran kartı,ram ve işlemci hangisi lütfen gösterir misin ? ve hangi değer şuanki değeri ? BySezqin dedi: Hocam burda ekran kartı,ram ve işlemci hangisi lütfen gösterir misin ? ve hangi değer şuanki değeri ? Genişletmek için tıkla... @Silinen üye Hocam sadece işlemci sıcaklığı yazıyor. Ben ekran kartını göremedim ? Dosya Ekleri Adsız.png 19,2 KB · Görüntüleme: 2.678 Adsız.png 25,8 KB · Görüntüleme: 2.549
Elroy dedi: Ekran görüntüsünü çekip atabilir misin? Genişletmek için tıkla... Hocam burda ekran kartı,ram ve işlemci hangisi lütfen gösterir misin ? ve hangi değer şuanki değeri ? BySezqin dedi: Hocam burda ekran kartı,ram ve işlemci hangisi lütfen gösterir misin ? ve hangi değer şuanki değeri ? Genişletmek için tıkla... @Silinen üye Hocam sadece işlemci sıcaklığı yazıyor. Ben ekran kartını göremedim ?
S sefa1937 Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 5 Kasım 2014 Mesajlar 1.774 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2015 #8 AIDA64 kurun. Sol bölümde algılayıcı kısmından tüm bileşenlerin sıcaklıklarına bakabilirsiniz.
B BySezqin Hectopat Katılım 19 Şubat 2015 Mesajlar 91 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mart 2015 #9 Silinen üye dedi: AIDA64 kurun. Sol bölümde algılayıcı kısmından tüm bileşenlerin sıcaklıklarına bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam hala ekran kartını göremedim siz görebiliyor musunuz ? Bu konuda yardımcı olabilecek yok galiba :S @Recep Baltaş abim bunun cevabını bir türlü öğrenemedim. Bende neden ekran kartının sıcaklığı görünmüyor? Buda resim; Dosya Ekleri a.png 29,6 KB · Görüntüleme: 1.854 Adsız.png 19,2 KB · Görüntüleme: 1.868
Silinen üye dedi: AIDA64 kurun. Sol bölümde algılayıcı kısmından tüm bileşenlerin sıcaklıklarına bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam hala ekran kartını göremedim siz görebiliyor musunuz ? Bu konuda yardımcı olabilecek yok galiba :S @Recep Baltaş abim bunun cevabını bir türlü öğrenemedim. Bende neden ekran kartının sıcaklığı görünmüyor? Buda resim;
eyuphankundakci Kilopat Katılım 9 Mart 2015 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mart 2015 #10 BySezqin dedi: Hocam hala ekran kartını göremedim siz görebiliyor musunuz ? Bu konuda yardımcı olabilecek yok galiba @Recep Baltaş abim bunun cevabını bir türlü öğrenemedim. Bende neden ekran kartının sıcaklığı görünmüyor? Buda resim; Genişletmek için tıkla... Msi afterburner kurun orada gozukur hocam kafaniz karismaz
BySezqin dedi: Hocam hala ekran kartını göremedim siz görebiliyor musunuz ? Bu konuda yardımcı olabilecek yok galiba @Recep Baltaş abim bunun cevabını bir türlü öğrenemedim. Bende neden ekran kartının sıcaklığı görünmüyor? Buda resim; Genişletmek için tıkla... Msi afterburner kurun orada gozukur hocam kafaniz karismaz