xanax32 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Aralık 2018 Mesajlar 4.420 Makaleler 11 Çözümler 23 19 Mart 2023 #1 Arkadaşlar, anakarttan sökeceğeyim ancak vida yalama olduğu için anakarttan sökemiyorum. Ne yapmam gerekiyor? Son düzenleyen: Moderatör: 19 Mart 2023
Arkadaşlar, anakarttan sökeceğeyim ancak vida yalama olduğu için anakarttan sökemiyorum. Ne yapmam gerekiyor?
Miraç Gürbüz Hectopat Katılım 8 Şubat 2023 Mesajlar 3.880 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2023 #2 xanax32 dedi: Arkadaşlar, anakarttan sökeceğeyim ancak vida yalama olduğu için anakarttan sökemiyorum. Ne yapmam gerekiyor? Genişletmek için tıkla... Yalama olan vidanın üstüne bant ın yapışkan olmayan kıs mıydı galiba onu koy öyle çıkarmayı dene. Silinen üye dedi: Yalama olan vidanın üstüne bant ın yapışkan olmayan kıs mıydı galiba onu koy öyle çıkarmayı dene. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
xanax32 dedi: Arkadaşlar, anakarttan sökeceğeyim ancak vida yalama olduğu için anakarttan sökemiyorum. Ne yapmam gerekiyor? Genişletmek için tıkla... Yalama olan vidanın üstüne bant ın yapışkan olmayan kıs mıydı galiba onu koy öyle çıkarmayı dene. Silinen üye dedi: Yalama olan vidanın üstüne bant ın yapışkan olmayan kıs mıydı galiba onu koy öyle çıkarmayı dene. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et