xsalamon Kilopat Katılım 29 Ekim 2016 Mesajlar 21 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2022 #11 kino dedi: Yalnız senin anakart da yamuk duruyor. Böylesini ilk kez gördüm. Genişletmek için tıkla... Yok dostum fotoğraftan dolayı öyle çıkmış. Kartın sol üst ile sağ üstü aynı hizada.
kino dedi: Yalnız senin anakart da yamuk duruyor. Böylesini ilk kez gördüm. Genişletmek için tıkla... Yok dostum fotoğraftan dolayı öyle çıkmış. Kartın sol üst ile sağ üstü aynı hizada.
Gutierrez Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ekim 2018 Mesajlar 1.904 Çözümler 9 25 Haziran 2022 #12 Sorun olmaz ama ekran kartı tutacağı alabilirsiniz.
F 16 Fighting Falcon Kilopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 6.045 Makaleler 2 Çözümler 32 25 Haziran 2022 #13 Aparatını al kafan rahat olsun, bazı kartların kutusundan çıkıyor.
Falcon78 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ekim 2015 Mesajlar 1.417 Makaleler 9 Çözümler 3 Yer İstanbul 25 Haziran 2022 #14 Destek koyman gerekir eğer anakartın pci yuvası sağlam lehim ile desteklenmemişse uzun vadede problem çıkartır. Tecrübe ile sabit bu yüzden anakart firmaları orta ve top seviye anakartlarda aşağıda şeyi yapıyorlar bunlar süs diye konmuyor
Destek koyman gerekir eğer anakartın pci yuvası sağlam lehim ile desteklenmemişse uzun vadede problem çıkartır. Tecrübe ile sabit bu yüzden anakart firmaları orta ve top seviye anakartlarda aşağıda şeyi yapıyorlar bunlar süs diye konmuyor