retiredtechnpt Kilopat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 4 Ağustos 2015 Mesajlar 1.894 Makaleler 6 Çözümler 12 28 Ekim 2019 #21
2 200749 Kilopat Katılım 5 Şubat 2018 Mesajlar 4.630 Makaleler 11 Çözümler 32 28 Ekim 2019 #22 @sefa_41 düşüncelerimiz uyuşmadığından zıtlaşmışımdır Kimseye özel olarak zıtlaşmam. Sizinle daha önce konuştuğumuzu bile hatırlamıyorum, o derece Olmayan ürünlere var demeye başladılarsa önermeyi bırakabilirim, çoğu mağaza zamanla bozuyor kendini.
@sefa_41 düşüncelerimiz uyuşmadığından zıtlaşmışımdır Kimseye özel olarak zıtlaşmam. Sizinle daha önce konuştuğumuzu bile hatırlamıyorum, o derece Olmayan ürünlere var demeye başladılarsa önermeyi bırakabilirim, çoğu mağaza zamanla bozuyor kendini.
Sinful Kilopat Katılım 11 Aralık 2018 Mesajlar 525 Çözümler 4 28 Ekim 2019 #23 retiredtechnpt dedi: Eki Görüntüle 453055 Genişletmek için tıkla... Olumsuz bir durumda erimek yerine alev alacak bir malzemeyi oraya sokmak mantıklı değil Sadece fotoğraf çekmek için olduğunu umuyorum.
retiredtechnpt dedi: Eki Görüntüle 453055 Genişletmek için tıkla... Olumsuz bir durumda erimek yerine alev alacak bir malzemeyi oraya sokmak mantıklı değil Sadece fotoğraf çekmek için olduğunu umuyorum.
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.312 Makaleler 42 Çözümler 275 28 Ekim 2019 #24 retiredtechnpt dedi: Eki Görüntüle 453055 Genişletmek için tıkla... Vay be yönteme bak Ekran kartı kaçıncı nesil çünkü o Strix tasarımı bayağı eski.
retiredtechnpt dedi: Eki Görüntüle 453055 Genişletmek için tıkla... Vay be yönteme bak Ekran kartı kaçıncı nesil çünkü o Strix tasarımı bayağı eski.
retiredtechnpt Kilopat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 4 Ağustos 2015 Mesajlar 1.894 Makaleler 6 Çözümler 12 28 Ekim 2019 #25 Sinful dedi: Olumsuz bir durumda erimek yerine alev alacak bir malzemeyi oraya sokmak mantıklı değil Sadece fotoğraf çekmek için olduğunu umuyorum. Genişletmek için tıkla... Benim kasam degil hocam(mlsf). Universite geregi laptopcuyum.(Lenovo L340) Anonim bir fotograf.
Sinful dedi: Olumsuz bir durumda erimek yerine alev alacak bir malzemeyi oraya sokmak mantıklı değil Sadece fotoğraf çekmek için olduğunu umuyorum. Genişletmek için tıkla... Benim kasam degil hocam(mlsf). Universite geregi laptopcuyum.(Lenovo L340) Anonim bir fotograf.
Wplayer Hectopat Katılım 29 Ekim 2020 Mesajlar 877 Çözümler 10 Yer New York, USA 7 Temmuz 2023 #26 Stepne dedi: Ekran kartı destek aparatı kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Ekstra olarak aldım fakat fayda yok koruyucu olsa bile eğik duruyor. MSI'nin orijinal ekran kartı koruyucusu bu arada.
Stepne dedi: Ekran kartı destek aparatı kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Ekstra olarak aldım fakat fayda yok koruyucu olsa bile eğik duruyor. MSI'nin orijinal ekran kartı koruyucusu bu arada.