Çözüldü Ekran kartım kaç GB?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

467199

Hectopat
Makaleler
1
Arkadaşlar bilgisayarda UHD Graphics var. Özelliklerine baktığımda kafam karıştı. Kartın kaç GB olduğuna bakacaktım. Bana yardım eder misiniz? Özellikler burada👇

Ekran Görüntüsü (25).png

Toplam kaç GB?

Çözüm
İşlemcinin içindeki ekran kartını kullanıyorsunuz. Kendine ait RAM'i yok, sistem RAM'inden kullanıyor.

Sistem RAM'inden 128MB tamamen kendine ayrılmış. İhtiyacı olursa ve boşta RAM varsa 4GB'a kadar kullanabiliyor.
İşlemcinin içindeki ekran kartını kullanıyorsunuz. Kendine ait RAM'i yok, sistem RAM'inden kullanıyor.

Sistem RAM'inden 128MB tamamen kendine ayrılmış. İhtiyacı olursa ve boşta RAM varsa 4GB'a kadar kullanabiliyor.

Çözüm

Sistem RAM'inden 128MB tamamen kendine ayrılmış. İhtiyacı olursa ve boşta RAM varsa 4 GB'a kadar kullanabiliyor.

Yani bilgisayarın RAM'ini fazla kullanan oyunlarda 128 MB olarak kalacak. Sadece yettiği zamanlarda kart RAM'i kullanacak diyorsunuz değil mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı