Yiğitrrr Hectopat Katılım 28 Nisan 2021 Mesajlar 788 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2022 #41 kino dedi: @Yiğitrrr servise göndermelik bir durum yok daha önce de belirtmiştim. En fazla yapacağın ekran kartını bir tık ittirip bir değişme var mı gözlemlemek. Gerçi klipsi tamamen kapanmış görünüyor. Düzgün çalışan sistem için 20 gün servisle mi uğraşılır? Genişletmek için tıkla... Yani kısacası tutucu almak. Teşekkür ederim uğraştığınız için. Emir M. dedi: Kart sarktığı için öyle görünüyor orası. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim uğraştığınız için.
kino dedi: @Yiğitrrr servise göndermelik bir durum yok daha önce de belirtmiştim. En fazla yapacağın ekran kartını bir tık ittirip bir değişme var mı gözlemlemek. Gerçi klipsi tamamen kapanmış görünüyor. Düzgün çalışan sistem için 20 gün servisle mi uğraşılır? Genişletmek için tıkla... Yani kısacası tutucu almak. Teşekkür ederim uğraştığınız için. Emir M. dedi: Kart sarktığı için öyle görünüyor orası. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim uğraştığınız için.
NeverGive Up Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Mayıs 2020 Mesajlar 3.743 7 Ocak 2022 #42 Yiğitrrr dedi: Arkadaşlar sanki anakarta bitişik gibiydi eskiden veya bana öyle geliyor. Bir bakar mısınız, olması gerektiği gibi mi? Genişletmek için tıkla... Evet sarkmış ekran kartı tutucu almanız lazım slota zarar verebilir.
Yiğitrrr dedi: Arkadaşlar sanki anakarta bitişik gibiydi eskiden veya bana öyle geliyor. Bir bakar mısınız, olması gerektiği gibi mi? Genişletmek için tıkla... Evet sarkmış ekran kartı tutucu almanız lazım slota zarar verebilir.