Üzülerek söylüyorum,durum aynı.Sorun gözükmüyor. Sürücüleri temiz bir şekilde kaldırıp tekrar yükleyin DDU ile.
Aslında son GameReadyDriver güncellemesini yükleyince doğdu bu sorun. Onunla ilgisi var mı acaba?
Üzülerek söylüyorum,durum aynı.Sorun gözükmüyor. Sürücüleri temiz bir şekilde kaldırıp tekrar yükleyin DDU ile.
Sorun yaşamadığın sürücüyü geri yükle derim.Üzülerek söylüyorum,durum aynı.
Aslında son GameReadyDriver güncellemesini yükleyince doğdu bu sorun. Onunla ilgisi var mı acaba?
Şimdiki sürücüyü geri silmem mi gerekiyor, yoksa direk indirsem sorun olmaz mı?Sorun yaşamadığın sürücüyü geri yükle derim.
DDU kullanarak sil sonra tekrar eski sürücüyü kur.Şimdiki sürücüyü geri silmem mi gerekiyor, yoksa direk indirsem sorun olmaz mı?
Denedim.Silindi,fakat işe yaramadı.DDU kullanarak sil sonra tekrar eski sürücüyü kur.
O ayar nerede söyleyebilir misin? Nvdia Denetim Masasında bulamadım.Grafik ayarlarindaki coklu CPU kullanimi acik mi ? Degilse acmayi deneyiniz.
Sende bizimle oyun içi değerlerini MSİ Afterburner ile paylaşırmısın? Birde öyle bakalım.Denedim.Silindi,fakat işe yaramadı.
Şuan misafirlikteyim.Yarın size yapıp söylerim.Ama DDU ile eski sürümü kurdum olmuyor.Haberiniz olsun.Sende bizimle oyun içi değerlerini MSİ Afterburner ile paylaşırmısın? Birde öyle bakalım.
Hızlı Resim - The Witcher 3 Screenshot 2018.08.31 23.18.49.56 1mbdan büyük olduğundan dolayı siteye yükleyemedim.Sende bizimle oyun içi değerlerini MSİ Afterburner ile paylaşırmısın? Birde öyle bakalım.
ben sizden bunu yapmanızı istiyorum.Şuan misafirlikteyim.Yarın size yapıp söylerim.Ama DDU ile eski sürümü kurdum olmuyor.Haberiniz olsun.
GPU-Z programını kullanarak bana 'Bus Interface' kutucuğunda yazan özellikleri yazarmısın ?
Birde yanındaki '?' işaretine tıkladıktan sonra değişme olursa onu da yazar mısın ?
Resmi göremiyorum şuan işten çıkınca evde bakarım birde.Hızlı Resim - The Witcher 3 Screenshot 2018.08.31 23.18.49.56 1mbdan büyük olduğundan dolayı siteye yükleyemedim.
Ekran Kartım Zotac gtx 1060 6gb Amp! Edition ve Nvdia'nın optimize ayarları.Ve o gpu kullanımı hep inip çıkıp duruyor .
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.