E emirkar Kilopat Katılım 11 Ocak 2017 Mesajlar 61 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2018 #11 Brexit dedi: Sorun gözükmüyor. Sürücüleri temiz bir şekilde kaldırıp tekrar yükleyin DDU ile. Genişletmek için tıkla... Üzülerek söylüyorum,durum aynı. Aslında son GameReadyDriver güncellemesini yükleyince doğdu bu sorun. Onunla ilgisi var mı acaba?
Brexit dedi: Sorun gözükmüyor. Sürücüleri temiz bir şekilde kaldırıp tekrar yükleyin DDU ile. Genişletmek için tıkla... Üzülerek söylüyorum,durum aynı. Aslında son GameReadyDriver güncellemesini yükleyince doğdu bu sorun. Onunla ilgisi var mı acaba?
KazeSshini Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ekim 2015 Mesajlar 1.563 Çözümler 5 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2018 #12 emirkar dedi: Üzülerek söylüyorum,durum aynı. Aslında son GameReadyDriver güncellemesini yükleyince doğdu bu sorun. Onunla ilgisi var mı acaba? Genişletmek için tıkla... Sorun yaşamadığın sürücüyü geri yükle derim.
emirkar dedi: Üzülerek söylüyorum,durum aynı. Aslında son GameReadyDriver güncellemesini yükleyince doğdu bu sorun. Onunla ilgisi var mı acaba? Genişletmek için tıkla... Sorun yaşamadığın sürücüyü geri yükle derim.
E emirkar Kilopat Katılım 11 Ocak 2017 Mesajlar 61 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2018 #13 KazeSshini dedi: Sorun yaşamadığın sürücüyü geri yükle derim. Genişletmek için tıkla... Şimdiki sürücüyü geri silmem mi gerekiyor, yoksa direk indirsem sorun olmaz mı? Son düzenleme: 31 Ağustos 2018
KazeSshini dedi: Sorun yaşamadığın sürücüyü geri yükle derim. Genişletmek için tıkla... Şimdiki sürücüyü geri silmem mi gerekiyor, yoksa direk indirsem sorun olmaz mı?
KazeSshini Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ekim 2015 Mesajlar 1.563 Çözümler 5 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2018 #14 emirkar dedi: Şimdiki sürücüyü geri silmem mi gerekiyor, yoksa direk indirsem sorun olmaz mı? Genişletmek için tıkla... DDU kullanarak sil sonra tekrar eski sürücüyü kur.
emirkar dedi: Şimdiki sürücüyü geri silmem mi gerekiyor, yoksa direk indirsem sorun olmaz mı? Genişletmek için tıkla... DDU kullanarak sil sonra tekrar eski sürücüyü kur.
Ö Ömer_Engin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Aralık 2017 Mesajlar 1.519 Makaleler 1 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2018 #15 Grafik ayarlarindaki coklu CPU kullanimi acik mi ? Degilse acmayi deneyiniz.
E emirkar Kilopat Katılım 11 Ocak 2017 Mesajlar 61 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2018 #16 KazeSshini dedi: DDU kullanarak sil sonra tekrar eski sürücüyü kur. Genişletmek için tıkla... Denedim.Silindi,fakat işe yaramadı. Ömer_Engin dedi: Grafik ayarlarindaki coklu CPU kullanimi acik mi ? Degilse acmayi deneyiniz. Genişletmek için tıkla... O ayar nerede söyleyebilir misin? Nvdia Denetim Masasında bulamadım.
KazeSshini dedi: DDU kullanarak sil sonra tekrar eski sürücüyü kur. Genişletmek için tıkla... Denedim.Silindi,fakat işe yaramadı. Ömer_Engin dedi: Grafik ayarlarindaki coklu CPU kullanimi acik mi ? Degilse acmayi deneyiniz. Genişletmek için tıkla... O ayar nerede söyleyebilir misin? Nvdia Denetim Masasında bulamadım.
KazeSshini Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ekim 2015 Mesajlar 1.563 Çözümler 5 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2018 #17 emirkar dedi: Denedim.Silindi,fakat işe yaramadı. Genişletmek için tıkla... Sende bizimle oyun içi değerlerini MSİ Afterburner ile paylaşırmısın? Birde öyle bakalım.
emirkar dedi: Denedim.Silindi,fakat işe yaramadı. Genişletmek için tıkla... Sende bizimle oyun içi değerlerini MSİ Afterburner ile paylaşırmısın? Birde öyle bakalım.
T Tattopat Decapat Katılım 31 Temmuz 2018 Mesajlar 87 31 Ağustos 2018 #18 KazeSshini dedi: Sende bizimle oyun içi değerlerini MSİ Afterburner ile paylaşırmısın? Birde öyle bakalım. Genişletmek için tıkla... Şuan misafirlikteyim.Yarın size yapıp söylerim.Ama DDU ile eski sürümü kurdum olmuyor.Haberiniz olsun.
KazeSshini dedi: Sende bizimle oyun içi değerlerini MSİ Afterburner ile paylaşırmısın? Birde öyle bakalım. Genişletmek için tıkla... Şuan misafirlikteyim.Yarın size yapıp söylerim.Ama DDU ile eski sürümü kurdum olmuyor.Haberiniz olsun.
E emirkar Kilopat Katılım 11 Ocak 2017 Mesajlar 61 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2018 #19 KazeSshini dedi: Sende bizimle oyun içi değerlerini MSİ Afterburner ile paylaşırmısın? Birde öyle bakalım. Genişletmek için tıkla... Hızlı Resim - The Witcher 3 Screenshot 2018.08.31 23.18.49.56 1mbdan büyük olduğundan dolayı siteye yükleyemedim. Ekran Kartım Zotac gtx 1060 6gb Amp! Edition ve Nvdia'nın optimize ayarları.Ve o gpu kullanımı hep inip çıkıp duruyor . Son düzenleme: 31 Ağustos 2018
KazeSshini dedi: Sende bizimle oyun içi değerlerini MSİ Afterburner ile paylaşırmısın? Birde öyle bakalım. Genişletmek için tıkla... Hızlı Resim - The Witcher 3 Screenshot 2018.08.31 23.18.49.56 1mbdan büyük olduğundan dolayı siteye yükleyemedim. Ekran Kartım Zotac gtx 1060 6gb Amp! Edition ve Nvdia'nın optimize ayarları.Ve o gpu kullanımı hep inip çıkıp duruyor .
KazeSshini Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ekim 2015 Mesajlar 1.563 Çözümler 5 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2018 #20 Tattopat dedi: Şuan misafirlikteyim.Yarın size yapıp söylerim.Ama DDU ile eski sürümü kurdum olmuyor.Haberiniz olsun. Genişletmek için tıkla... ben sizden bunu yapmanızı istiyorum. KazeSshini dedi: GPU-Z programını kullanarak bana 'Bus Interface' kutucuğunda yazan özellikleri yazarmısın ? Birde yanındaki '?' işaretine tıkladıktan sonra değişme olursa onu da yazar mısın ? Genişletmek için tıkla... emirkar dedi: Hızlı Resim - The Witcher 3 Screenshot 2018.08.31 23.18.49.56 1mbdan büyük olduğundan dolayı siteye yükleyemedim. Ekran Kartım Zotac gtx 1060 6gb Amp! Edition ve Nvdia'nın optimize ayarları.Ve o gpu kullanımı hep inip çıkıp duruyor . Genişletmek için tıkla... Resmi göremiyorum şuan işten çıkınca evde bakarım birde.
Tattopat dedi: Şuan misafirlikteyim.Yarın size yapıp söylerim.Ama DDU ile eski sürümü kurdum olmuyor.Haberiniz olsun. Genişletmek için tıkla... ben sizden bunu yapmanızı istiyorum. KazeSshini dedi: GPU-Z programını kullanarak bana 'Bus Interface' kutucuğunda yazan özellikleri yazarmısın ? Birde yanındaki '?' işaretine tıkladıktan sonra değişme olursa onu da yazar mısın ? Genişletmek için tıkla... emirkar dedi: Hızlı Resim - The Witcher 3 Screenshot 2018.08.31 23.18.49.56 1mbdan büyük olduğundan dolayı siteye yükleyemedim. Ekran Kartım Zotac gtx 1060 6gb Amp! Edition ve Nvdia'nın optimize ayarları.Ve o gpu kullanımı hep inip çıkıp duruyor . Genişletmek için tıkla... Resmi göremiyorum şuan işten çıkınca evde bakarım birde.