T Tattopat Decapat Katılım 31 Temmuz 2018 Mesajlar 87 1 Eylül 2018 #31 KazeSshini dedi: ben sizden bunu yapmanızı istiyorum. Resmi göremiyorum şuan işten çıkınca evde bakarım birde. Genişletmek için tıkla... Değerler bunlar.Yardımcı olun.Eki Görüntüle 327549
KazeSshini dedi: ben sizden bunu yapmanızı istiyorum. Resmi göremiyorum şuan işten çıkınca evde bakarım birde. Genişletmek için tıkla... Değerler bunlar.Yardımcı olun.Eki Görüntüle 327549
TLPA Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 6 Şubat 2015 Mesajlar 2.210 Makaleler 2 Çözümler 11 Yer Zonguldak Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2018 #32 emirkar dedi: Üzülerek söylüyorum,durum aynı. Aslında son GameReadyDriver güncellemesini yükleyince doğdu bu sorun. Onunla ilgisi var mı acaba? Genişletmek için tıkla... Bende bir kere olmuştu, temiz kurulum yapmayı deneyin.
emirkar dedi: Üzülerek söylüyorum,durum aynı. Aslında son GameReadyDriver güncellemesini yükleyince doğdu bu sorun. Onunla ilgisi var mı acaba? Genişletmek için tıkla... Bende bir kere olmuştu, temiz kurulum yapmayı deneyin.
E emirkar Kilopat Katılım 11 Ocak 2017 Mesajlar 61 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2018 #33 Zireael14 dedi: Yine Witcher'ı deneyin sonuçta 23 FPS den artış olacak mı görmüş oluruz. BIOS güncellemesini de yapın. Genişletmek için tıkla... Yok yine olmadı. Garantiye vermeyi düşünüyorum artık.
Zireael14 dedi: Yine Witcher'ı deneyin sonuçta 23 FPS den artış olacak mı görmüş oluruz. BIOS güncellemesini de yapın. Genişletmek için tıkla... Yok yine olmadı. Garantiye vermeyi düşünüyorum artık.
T Tattopat Decapat Katılım 31 Temmuz 2018 Mesajlar 87 2 Eylül 2018 #34 KazeSshini dedi: Aynen aynen.Başka aklıma bir şey gelmiyor kusura bakma düzelir inşallah. Bios güncel mi birde ona bak derim her yolu denemekte fayda var. Genişletmek için tıkla... Konuyu açan benim.Dediğiniz değerleri yazdım.Yardımcı olur musunuz?
KazeSshini dedi: Aynen aynen.Başka aklıma bir şey gelmiyor kusura bakma düzelir inşallah. Bios güncel mi birde ona bak derim her yolu denemekte fayda var. Genişletmek için tıkla... Konuyu açan benim.Dediğiniz değerleri yazdım.Yardımcı olur musunuz?
KazeSshini Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ekim 2015 Mesajlar 1.563 Çözümler 5 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2018 #35 Tattopat dedi: Değerler bunlar.Yardımcı olun.Eki Görüntüle 327549Eki Görüntüle 327550 Genişletmek için tıkla... Siz de de sorun gözükmüyor ama böyle bir olay başınıza gelmeden önce bir yazılım yüklemesi veya başka bir şey yaptınız mı ?
Tattopat dedi: Değerler bunlar.Yardımcı olun.Eki Görüntüle 327549Eki Görüntüle 327550 Genişletmek için tıkla... Siz de de sorun gözükmüyor ama böyle bir olay başınıza gelmeden önce bir yazılım yüklemesi veya başka bir şey yaptınız mı ?
T Tattopat Decapat Katılım 31 Temmuz 2018 Mesajlar 87 2 Eylül 2018 #36 KazeSshini dedi: Siz de de sorun gözükmüyor ama böyle bir olay başınıza gelmeden önce bir yazılım yüklemesi veya başka bir şey yaptınız mı ? Genişletmek için tıkla... Kmpsıco yüklemiştim ama sonra sıfıtladım.Baştan kurdum herşeyi.
KazeSshini dedi: Siz de de sorun gözükmüyor ama böyle bir olay başınıza gelmeden önce bir yazılım yüklemesi veya başka bir şey yaptınız mı ? Genişletmek için tıkla... Kmpsıco yüklemiştim ama sonra sıfıtladım.Baştan kurdum herşeyi.
KazeSshini Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ekim 2015 Mesajlar 1.563 Çözümler 5 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2018 #37 Tattopat dedi: Kmpsıco yüklemiştim ama sonra sıfıtladım.Baştan kurdum herşeyi. Genişletmek için tıkla... Format mı attınız yoksa kmspico yu mu kaldırdınız ?
Tattopat dedi: Kmpsıco yüklemiştim ama sonra sıfıtladım.Baştan kurdum herşeyi. Genişletmek için tıkla... Format mı attınız yoksa kmspico yu mu kaldırdınız ?
T Tattopat Decapat Katılım 31 Temmuz 2018 Mesajlar 87 2 Eylül 2018 #38 KazeSshini dedi: Format mı attınız yoksa kmspico yu mu kaldırdınız ? Genişletmek için tıkla... Kimspicoyu kaldırdım.Bir de kaldırdıktan sonra komple ssdiyi sıfırladım.
KazeSshini dedi: Format mı attınız yoksa kmspico yu mu kaldırdınız ? Genişletmek için tıkla... Kimspicoyu kaldırdım.Bir de kaldırdıktan sonra komple ssdiyi sıfırladım.
KazeSshini Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ekim 2015 Mesajlar 1.563 Çözümler 5 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2018 #39 Tattopat dedi: Kimspicoyu kaldırdım.Bir de kaldırdıktan sonra komple ssdiyi sıfırladım. Genişletmek için tıkla... Bana soracak olursan temiz bir kurulum yap(format) alabilirsen n11 den Windows 10 pro al güzel temiz bir kurulum yap önce Windows 10 nun yüklediği driver ile oyunu dene sonra Nvidia sitesinden kendi driverı ile dene .
Tattopat dedi: Kimspicoyu kaldırdım.Bir de kaldırdıktan sonra komple ssdiyi sıfırladım. Genişletmek için tıkla... Bana soracak olursan temiz bir kurulum yap(format) alabilirsen n11 den Windows 10 pro al güzel temiz bir kurulum yap önce Windows 10 nun yüklediği driver ile oyunu dene sonra Nvidia sitesinden kendi driverı ile dene .
E emirkar Kilopat Katılım 11 Ocak 2017 Mesajlar 61 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2018 #40 @KazeSshini Ben hala sorunu çözemedim. Ekran kartını alalı 1 hafta oldu 2 gündür sorunlu sadece. Ne yapmam gerekiyor artık?
@KazeSshini Ben hala sorunu çözemedim. Ekran kartını alalı 1 hafta oldu 2 gündür sorunlu sadece. Ne yapmam gerekiyor artık?