Ekran kartım tam kullanılmıyor

ben sizden bunu yapmanızı istiyorum.

Resmi göremiyorum şuan işten çıkınca evde bakarım birde.
The Witcher 3 Screenshot 2018.08.31 - 23.18.49.56-min.png

Resimi yüklemenin bir yolunu buldum.Dediğim gibi:
Ekran Kartım Zotac gtx 1060 6gb Amp! Edition ve Nvdia'nın optimize ayarları.Ve o gpu kullanımı hep inip çıkıp duruyor .

Darboğaz gibi gözüküyor onu anlamadım olmaması gerek ama virüs falan mı girdi acaba bir temiz kurulum mu yapsan ?
Her şey düzgün gibi gözüküyor ama birde senden bu GPU-Z programını ekran resmi alıp atar mısın rica etsem ?

zottt.PNG

Darboğaz gibi gözüküyor onu anlamadım olmaması gerek ama virüs falan mı girdi acaba bir temiz kurulum mu yapsan ?
Her şey düzgün gibi gözüküyor ama birde senden bu GPU-Z programını ekran resmi alıp atar mısın rica etsem ?
Diğer sayfalar da gerekli mi?
Ek olarak bus interface çekerken 3.0'dı. Şimdi 1.1 oldu

Eki Görüntüle 327495

Diğer sayfalar da gerekli mi?
Ek olarak bus interface çekerken 3.0'dı. Şimdi 1.1 oldu
Normal o ekran kartı tam güçte çalışma ihtiyacı olmadığında güç tasarrufu için 1.1 e düşer.Soru işaretine bastığında 3.0 oluyorsa sorun yok demektir.
Ekran kartında ve çalışmasında sorun gözükmüyor gibi benim düşüncem bir temiz kurulum yapman .Aklıma birde Directx geldi rica etsem tekrar yükleme yaparmısın.

Normal o ekran kartı tam güçte çalışma ihtiyacı olmadığında güç tasarrufu için 1.1 e düşer.Soru işaretine bastığında 3.0 oluyorsa sorun yok demektir.
Ekran kartında ve çalışmasında sorun gözükmüyor gibi benim düşüncem bir temiz kurulum yapman .Aklıma birde Directx geldi rica etsem tekrar yükleme yaparmısın.
Temiz kurulumdan kastınız halk ağızıyla"format" sanırım. Şuan başlatıyorum.
Dün kaspersky tam taraması yaptım bir şey bulamamıştı.

Temiz kurulumdan kastınız halk ağızıyla"format" sanırım. Şuan başlatıyorum.
Dün kaspersky tam taraması yaptım bir şey bulamamıştı.
Aynen aynen.Başka aklıma bir şey gelmiyor kusura bakma düzelir inşallah.
Bios güncel mi birde ona bak derim her yolu denemekte fayda var.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı