Ekran kartımın tam modeli nedir?

Peki bilgisayarımı güçlüleştirmek için ne yapabilirim tam sistem özellikleri: AMD R7 240 4 GB, Intel i5 2400 işlemci, 1 TB HDD, 8 GB DDR3 RAM (kaç MHz bilmiyorum bakabileceğim yer varsa bakarım)
CPU-Z üzerinden bakabilirsin MHz'e.

SSD ekleyebilirsin, onun dışında işini görüyorsa sistemin güzel bence.

CPU-Z üzerinden bakabilirsin MHz'e.

SSD ekleyebilirsin, onun dışında işini görüyorsa sistemin güzel bence.

MHz'i daha yüksek 4 GB 4 GB olmak üzere yeni RAM'ler alsam performans artar mı? Ayrıca alacağım herhangi bir SSD anakarta uyar mı?

Dosya Ekleri

• resim_2020-10-16_142343.png
    8,9 KB · Görüntüleme: 42
  • resim_2020-10-16_142535.png
    8,4 KB · Görüntüleme: 35
MHz'i daha yüksek 4 GB 4 GB olmak üzere yeni RAM'ler alsam performans artar mı? Ayrıca alacağım herhangi bir SSD anakarta uyar mı?
Evet, 4+4 daha iyi performans sağlar. Çift kanal olur.

1333MHz RAM'in.

Herhangi bir SATA SSD anakartına uyumlu olur.

Ne oldu kardeşim? Dediğim çıktı mı? Bilmiyorsan gelip burada insanların kafasını karıştırma boşu boşuna.

Ne oldu kardeşim? Dediğim çıktı mı? Bilmiyorsan gelip burada insanların kafasını karıştırma boşu boşuna.
Tamam GPU profesörü. Sen DAC' den GPU saat hızını "bulmaya" devam et. (Saat hızı tutsa neyse de...) İki tane tahminin tuttu diye haklı olmuyorsun. Gelmiş bir de "ne oldu, girdi mi?" Gibisinden cevaplar yazıyorsun. Üstelik @Cihan Yüce yazana kadar ağzını açmadın ne hikmetse.

Böyle devam dostum. Benim bu forumda işim bitti. Gerçekten bıktım.

Son olarak @Cihan Yüce , sana @kerb beyefendinin bana cevap olarak yazdığı şeyi atıyorum, gözünüzden kaçmış sanırım. Bana nasıl karşılık verdiyse ben de ona öyle karşılık verdim.

İfadeler: acv
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…