General Pong Krell Megapat Zamanın Tanığı Katılım 7 Mayıs 2019 Mesajlar 5.828 Makaleler 2 Çözümler 21 Yer Ojom - Umbara 2 Haziran 2021 #11 Yunusemre0101 dedi: İşlemcinin yüksek, ekran kartının düşük olması bir sorun yaratmaz. Render falan işine yarar hem, eğer bu durum tam tersi olsa darboğaz olurdu. Hocam zaten 5600X fazlasıyla besliyor bir de üstüne overclock neden yapsın ki. Genişletmek için tıkla... CS:GO ve Valorant'ta kullanım değeri her halükarda düşük olacak, o iki oyun için diyorum.
Yunusemre0101 dedi: İşlemcinin yüksek, ekran kartının düşük olması bir sorun yaratmaz. Render falan işine yarar hem, eğer bu durum tam tersi olsa darboğaz olurdu. Hocam zaten 5600X fazlasıyla besliyor bir de üstüne overclock neden yapsın ki. Genişletmek için tıkla... CS:GO ve Valorant'ta kullanım değeri her halükarda düşük olacak, o iki oyun için diyorum.
P Paytak Penguen Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ağustos 2018 Mesajlar 5.956 Makaleler 3 Çözümler 16 2 Haziran 2021 #12 İleride kart alacaksan bunu yapmak mantıklı. Yoksa 5600x al geç. Abartmaya gerek yok.
Casillas Ronaldo Hectopat Katılım 7 Nisan 2021 Mesajlar 937 Çözümler 1 2 Haziran 2021 #13 blavlmao dedi: (Alıntıladığım mesaj raporlandığı için silindi galiba.) Konuyu biraz araştırmanızı tavsiye ederim. Darboğaz yüksek ekran kartı, düşük işlemci varlığında ortaya çıkar. Genişletmek için tıkla... Yanlış konuya yazmışım özür dilerim.
blavlmao dedi: (Alıntıladığım mesaj raporlandığı için silindi galiba.) Konuyu biraz araştırmanızı tavsiye ederim. Darboğaz yüksek ekran kartı, düşük işlemci varlığında ortaya çıkar. Genişletmek için tıkla... Yanlış konuya yazmışım özür dilerim.
Ülküsüz Hectopat Katılım 23 Şubat 2021 Mesajlar 1.291 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2021 #14 Oyun içinse gereksiz olur. Oyun için olabildiğince güçlü ekran kartı seçin tabi darboğaz yapmayacak işlemciyi de unutmayın.
Oyun içinse gereksiz olur. Oyun için olabildiğince güçlü ekran kartı seçin tabi darboğaz yapmayacak işlemciyi de unutmayın.
Kckc Hectopat Katılım 6 Şubat 2021 Mesajlar 2.385 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2021 #15 Ülküsüz dedi: Oyun içinse gereksiz olur. Oyun için olabildiğince güçlü ekran kartı seçin tabii darboğaz yapmayacak işlemciyi de unutmayın. Genişletmek için tıkla... Ben sadece Valorant ve CS:GO oynayacağım aynı şey geçerli mi?
Ülküsüz dedi: Oyun içinse gereksiz olur. Oyun için olabildiğince güçlü ekran kartı seçin tabii darboğaz yapmayacak işlemciyi de unutmayın. Genişletmek için tıkla... Ben sadece Valorant ve CS:GO oynayacağım aynı şey geçerli mi?
Ülküsüz Hectopat Katılım 23 Şubat 2021 Mesajlar 1.291 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2021 #16 Kckc dedi: Ben sadece Valorant ve CS:GO oynayacağım aynı şey geçerli mi? Genişletmek için tıkla... Almadıysanız ekran kartına verin arta kalan parayı ama ekran kartını zaten aldıysanız daha iyi işlemci almanız sizin için daha iyi olur.
Kckc dedi: Ben sadece Valorant ve CS:GO oynayacağım aynı şey geçerli mi? Genişletmek için tıkla... Almadıysanız ekran kartına verin arta kalan parayı ama ekran kartını zaten aldıysanız daha iyi işlemci almanız sizin için daha iyi olur.
Rustin Cohle Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 5 Haziran 2018 Mesajlar 12.805 Çözümler 26 Yer Muğla 2 Haziran 2021 #17 10700F ile GTX 480 kullanıyorum e spor oyunlarında hiç beklemediğim bir performans alıyorum CS:GO 250-350 civarı Valorant 300 FPS altına düşmüyor .
10700F ile GTX 480 kullanıyorum e spor oyunlarında hiç beklemediğim bir performans alıyorum CS:GO 250-350 civarı Valorant 300 FPS altına düşmüyor .