Keşke karta su döküldükten sonra bilgisayarı çalıştırmasaydın. O zaman kartın kurumasını bekleyebilirdin. Ama karta su döküldükten sonra çalıştırdığın için pek şansın olduğunu düşünmüyorum.
Arkadaşlar öncelikle merhaba. Bugün gece PC fazla ısınıyor diye üstüne buzumsu bir şey koydum. Unutmuşum üstünde ve maalesef erimiş bir kısmı. Açtım bilgisayarı ama ekranda sarı kutular oluştu, Windows mavi ekran verip reset attı. BIOS açılırken ekranda kırmızı yatay çizgiler oluştu. Bende kapattım şimdi Intel'i kullanıyorum. Bozulmuş mudur? Yoksa düzeltilebilir mi?
Ekran kartının üzerindeki bileşenleri söküp (fan,arka plaket) ufak bir fırçayla tiner sürüp kuruduktan sonra 200 derecelik bir fırında tahminen 5-6 dk koyup soğumasını bekledikten sonra tekrar eski haline getirip denemenizde fayda olabilir yani kısaca fırınlama denemek bedava Video istersen özelden atabilirim.
Ekran kartının üzerindeki bileşenleri söküp (fan,arka plaket) ufak bir fırçayla tiner sürüp kuruduktan sonra 200 derecelik bir fırında tahminen 5-6 dk koyup soğumasını bekledikten sonra tekrar eski haline getirip denemenizde fayda olabilir yani kısaca fırınlama denemek bedava Video istersen özelden atabilirim.