Kurulamadan...
Maalesef bu çok bilmiş IOS ile başım dertte. Uydurup, uydurup yazıyor.
Hocam keşke ekstra bir şey yazmak yerine düzenleseydiniz. Daha kolay olurdu sizin açınızdan.Kurulamadan...
Olmuyor ki.Hocam keşke ekstra bir şey yazmak yerine düzenleseydiniz. Daha kolay olurdu sizin açınızdan.
Nasıl olmuyor hocam mesaja tıklayın hepsi seçilince sağ üstte kalem tarzı birşey oluyor ona basın düzenleyin hadi IOS ta yok anladım da PC de yapamıyorsanız bilmediğinizdendir.Olmuyor ki.![]()
Bilgisayardan da olmuyor.
Hocam dediğim gibi eğer sıkıntı olursa Başka PC de deneyin ve ricam sizden bir Benchmark yapmanız.Şuan kartı taktım çalışıyor. Bozulmamış gibi.
Hangi tarayıcıyı kullanıyorsunuz?Nasıl olmuyor hocam mesaja tıklayın hepsi seçilince sağ üstte kalem tarzı birşey oluyor ona basın düzenleyin hadi IOS ta yok anladım da PC de yapamıyorsanız bilmediğinizdendir.
Nasıl olmuyor hocam mesaja tıklayın hepsi seçilince sağ üstte kalem tarzı birşey oluyor ona basın düzenleyin hadi IOS ta yok anladım da PC de yapamıyorsanız bilmediğinizdendir.
Google Chrome? Ayrıca ben şuan Technopat uygulamasından yazıyorum onda mesaja basınca sağ üstte çıkıyor.Hangi tarayıcıyı kullanıyorsunuz?
Eki Görüntüle 245191 Hepsi dağılmadı mı ya?
Çıkmıyor kalem [emoji422]️ malem.
Ben de Chrome kullanıyorum. Technopat uygulamasını indirmiştim. Girmedi bir süre sonra. Tekrar indirdim yine aynı oldu. Sallamadım ondan sonra.Google Chrome? Ayrıca ben şuan Technopat uygulamasından yazıyorum onda mesaja basınca sağ üstte çıkıyor.
Hocam Chrome'da zaman yazıyor ya misal ''14 dakika önce'' onun sağ tarafında düzenle olması lazımBen de Chrome kullanıyorum. Technopat uygulamasını indirmiştim. Girmedi bir süre sonra. Tekrar indirdim yine aynı oldu. Sallamadım ondan sonra.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.