Yük altında 85 dereceleri görüyordu. Bağlantı yeri sıcaklığıda 100 derece oluyordu o yüzden değişmek istedim. 4K Ultra'da kullanıyorum belki o yüzden de olabilirde normal gelmemişti sıcaklıklar.
Yük altında 85 dereceleri görüyordu. Bağlantı yeri sıcaklığıda 100 derece oluyordu o yüzden değişmek istedim. 4K Ultra'da kullanıyorum belki o yüzden de olabilirde normal gelmemişti sıcaklıklar.
Termal pedleri değiştirmek eğer çok gerekli değilse riskli bir iş. Her pedin kalınlığının mm olarak bilinmesi gerekiyor. Yanlış kalınlıkta termal pad takarsanız kartta sıcaklık açısından ciddi sorunlar yaşarsınız. Termal ped genelde eskimesi sorun değildir değiştirenler de bellekler özellikle madencilik sırasında çok ısındığı için değiştiriyor. Ayrıca kartın içini açınca garantisi bozuluyor onu da söylemiş olayım.
Yük altında 85 dereceleri görüyordu. Bağlantı yeri sıcaklığı da 100 derece oluyordu o yüzden değişmek istedim. 4K Ultra'da kullanıyorum belki o yüzden de olabilir de normal gelmemişti sıcaklıklar.
Youtube'da birkaç video izlemiştim, oyun performansını gösteriyorlardı. Örneğin rdr2 oynanırken videoda 60 derece gözüküyordu. Ben rdr2 oynarken 80 oluyordu o yüzden tereddüt ettim. Kaldı ki benim soğutma sistemim videolardaki sistemlerden daha iyi.
YouTube'da birkaç video izlemiştim, oyun performansını gösteriyorlardı. Örneğin RDR2 oynanırken videoda 60 derece gözüküyordu. Ben RDR2 oynarken 80 oluyordu o yüzden tereddüt ettim. Kaldı ki benim soğutma sistemim videolardaki sistemlerden daha iyi.