Ekran kartına termal macun sürülmeli mi?

Bilgisayarcılara bel bağlamak yerine üç beş video, biraz da araştırma ile her şeyi kendiniz yapabilirsiniz. Bozacaksanız bile siz bozun :)

Bozmak istemiyorum :D siber güvenlik ve bilgisayar tamiri ile uğraşıyorlar ve aile dostumuz gibi bir şey adamlar.

Tam olarak hangi amaçla gidiyorsun? İşlemcinde ne gibi bir sorun var. Ayrıca nasıl bir yükseltme yapılacak?

Hocam yani gideceğim zaman öğreneceğim parça yükseltmesi sorunum şu sistemi ilk aldığım zaman sıkıntım yoktu her şey tamdı 3-4 gün önce bilgisayarı bozdum format attım ve BIOS ayarlarını sıfırladım o zamandan sonra gözle görülür bir FPS düşüşü ve performans sıkıntısı yaşamaya başladım BIOS ayarlarına baktıracağım vs. kısa işler.

FPS arttırma diye yapacağı işlemler YouTube'da da gırla bulabileceğiniz arka plan uygulamalarını devre dışı bırakma işlemleri olur hocam.

Hocam biliyorumda muhtelemen sistemi ilk aldığım zaman BIOS ayarları yapılıydı ben bozdum bir de onlara baktıracağım zaten tanıdık ve siber güvenlik uzmanı.

Hocam biliyorumda muhtelemen sistemi ilk aldığım zaman BIOS ayarları yapılıydı ben bozdum bir de onlara baktıracağım zaten tanıdık ve siber güvenlik uzmanı.
Boşver onu bunu Technopat abilerin onu döver. Bir sıkıntın varsa konu aç.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı