Numbness Kilopat Katılım 8 Mart 2016 Mesajlar 809 Çözümler 3 12 Mayıs 2016 #1 Yeni çıkacak Pascal Mimarisinden ekran kartı alacağım. Fakat Nvidia' nın kartlarını bu iki firma da çıkarıyor. Sizce hangisini tercih etmeliyim ?
Yeni çıkacak Pascal Mimarisinden ekran kartı alacağım. Fakat Nvidia' nın kartlarını bu iki firma da çıkarıyor. Sizce hangisini tercih etmeliyim ?
Ray Vaughan Megapat Katılım 12 Mart 2016 Mesajlar 131 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2016 #2 Bence yeni mimaride gibyte ve msi öne çıkacak gibi duruyor SM-N9005 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bence yeni mimaride gibyte ve msi öne çıkacak gibi duruyor SM-N9005 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Alperen Cıngıl Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ocak 2016 Mesajlar 1.322 Makaleler 5 Yer Antakya, Hatay Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Hemşire 12 Mayıs 2016 #3 Bellek ve çekirdek hızlarına bakabiliriz. Soğutma söz konusu olduğu için hangi kartın daha serin olduğu da önemli. Ben EVGA tavsiye ediyorum.
Bellek ve çekirdek hızlarına bakabiliriz. Soğutma söz konusu olduğu için hangi kartın daha serin olduğu da önemli. Ben EVGA tavsiye ediyorum.
Beyzade Hectopat Katılım 29 Şubat 2016 Mesajlar 343 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2016 #4 Hangisi daha ucuzsa o tabiki
BERWAR Yottapat! Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2015 Mesajlar 49.992 Makaleler 13 Çözümler 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2016 #5 İkisi de kaliteli markalar. Ucuz olanı al.
PcKologX Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 27 Ocak 2014 Mesajlar 1.946 Makaleler 4 Çözümler 7 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2016 #6 Türkiye'de ekran kartı garantisinde MSI önde Asus'tan ve tasarım olarak daha şık oldu her zaman.
Numbness Kilopat Katılım 8 Mart 2016 Mesajlar 809 Çözümler 3 15 Mayıs 2016 #7 Beyzade dedi: Hangisi daha ucuzsa o tabiki Genişletmek için tıkla... Katılıyorum
Xəyal Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 25 Ocak 2014 Mesajlar 4.024 Makaleler 3 Çözümler 1 Yer Azəbaycan,Bakı Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik mühəndiliyi 16 Mayıs 2016 #8 Numbness dedi: Yeni çıkacak Pascal Mimarisinden ekran kartı alacağım. Fakat Nvidia' nın kartlarını bu iki firma da çıkarıyor. Sizce hangisini tercih etmeliyim ? Genişletmek için tıkla... Kartlar gelsin testlerde bakarız hangisi daha iyi. Şahsi seçim şimdiden Gigabyte Xtreme Serisi.
Numbness dedi: Yeni çıkacak Pascal Mimarisinden ekran kartı alacağım. Fakat Nvidia' nın kartlarını bu iki firma da çıkarıyor. Sizce hangisini tercih etmeliyim ? Genişletmek için tıkla... Kartlar gelsin testlerde bakarız hangisi daha iyi. Şahsi seçim şimdiden Gigabyte Xtreme Serisi.
RuFF+ Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Haziran 2014 Mesajlar 2.910 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2016 #9 Elbette EVGA ama ikisi arasından ne olursa olsun MSI tercih etmelisin.