Ekran kartını belirtebilir misiniz? Ben giriş seviyesi olarak biliyorum.
Basit anlamıyla soğutması ve tasarımı açısından düşük bütçeli ve nispeten küçük boyutlardaki bir ekran kartı. Hangi ekran kartı modelini alacaksınız?
Low Profile kartlar daha küçük yer kaplar buna uygun kasalara göre ayarlanmıştır. Arasındaki farkları Low Profile kartların soğutmaları ve performansları bir tık kötü olabilir ama kayda alınmasına gerek yok. Bütçe bu kartı almak için bir etkense tercih edilebilir ancak bütçe elveriyorsa ve kasa da elverişli ise normal kart seçilse daha iyi olur. Ancak büyük kasalar için de Low Profile alınsa olur.
Low profil kasalara uyumlu demek. Normal bir kasaya sahipsen de takabilirsin.Merhabalar bir ekran kartı almayı düşünüyorum ama ekran kartında Low profil yazıyor, ne anlama gelmektedir, bilen var mı?
Low profile terimi kısa kartlar için kullanılıyor. Bu sayede daha ince kasalara takılabiliyor. Bu kart gibi kartlar oluyorlar:RX 570 ITX (ITX Low profile diyebiliriz), çift fanlı değil de tek fanlı 6 pin versiyonu kullanıyorum.
Low profil kasalara uyumlu demek. Normal bir kasaya sahipsen de takabilirsin.
Low profile terimi kısa kartlar için kullanılıyor. Bu sayede daha ince kasalara takılabiliyor. Bu kart gibi kartlar oluyorlar:
MSI NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti 4GT LP 4GB 128 bit GDDR5 Fiyatı
MSI NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti 4GT LP 4GB 128 bit GDDR5 en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.