Flawsome Megapat Katılım 28 Nisan 2014 Mesajlar 566 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2019 #11 MayCrasH dedi: Bu ayarın konumu nedir? Eki Görüntüle 477633 Genişletmek için tıkla... Maksimum performansta kullanıyorum normalde. Ancak optimum güç dahil hepsini tek tek denedim. Çözüm alamadım.
MayCrasH dedi: Bu ayarın konumu nedir? Eki Görüntüle 477633 Genişletmek için tıkla... Maksimum performansta kullanıyorum normalde. Ancak optimum güç dahil hepsini tek tek denedim. Çözüm alamadım.
MayCrasH Zettapat Katkıda Bulunan Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Zamanın Tanığı Katılım 9 Ekim 2015 Mesajlar 12.749 Çözümler 610 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2019 #12 Tabi ki o ayarda bellek saati ve GPU çekirdeği düşmeyecektir, Optimum güç seçeneğine alın ve Yeniden başlatın.
Tabi ki o ayarda bellek saati ve GPU çekirdeği düşmeyecektir, Optimum güç seçeneğine alın ve Yeniden başlatın.
Flawsome Megapat Katılım 28 Nisan 2014 Mesajlar 566 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2019 #13 MayCrasH dedi: Tabi ki o ayarda bellek saati ve GPU çekirdeği düşmeyecektir, Optimum güç seçeneğine alın ve Yeniden başlatın. Genişletmek için tıkla... Bunu denedikten sonra güncelleme yapacağım ancak %100'deki bu ses sorununu aşmak için değişim istemeli miyim? Bir de windows güç planını da dengeliye almalı mıyım? O da etkiler mi bunu?
MayCrasH dedi: Tabi ki o ayarda bellek saati ve GPU çekirdeği düşmeyecektir, Optimum güç seçeneğine alın ve Yeniden başlatın. Genişletmek için tıkla... Bunu denedikten sonra güncelleme yapacağım ancak %100'deki bu ses sorununu aşmak için değişim istemeli miyim? Bir de windows güç planını da dengeliye almalı mıyım? O da etkiler mi bunu?
MayCrasH Zettapat Katkıda Bulunan Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Zamanın Tanığı Katılım 9 Ekim 2015 Mesajlar 12.749 Çözümler 610 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2019 #14 Windows güç planının etki edeceğini sanmıyorum ama ses sorunu için garantiye vermelisin.
Flawsome Megapat Katılım 28 Nisan 2014 Mesajlar 566 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2019 #15 MayCrasH dedi: Windows güç planının etki edeceğini sanmıyorum ama ses sorunu için garantiye vermelisin. Genişletmek için tıkla... Tamamdir öncelikle şu optimum gücü deneyeceğim. Bir de bu %100deki fan sorunu bir problem çıkarır mı? Bir kaç ay içinde anca gönderebilirim çünkü.
MayCrasH dedi: Windows güç planının etki edeceğini sanmıyorum ama ses sorunu için garantiye vermelisin. Genişletmek için tıkla... Tamamdir öncelikle şu optimum gücü deneyeceğim. Bir de bu %100deki fan sorunu bir problem çıkarır mı? Bir kaç ay içinde anca gönderebilirim çünkü.
MayCrasH Zettapat Katkıda Bulunan Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Zamanın Tanığı Katılım 9 Ekim 2015 Mesajlar 12.749 Çözümler 610 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2019 #16 Hayır çıkarmaz, sadece ses yapar.
Flawsome Megapat Katılım 28 Nisan 2014 Mesajlar 566 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2019 #17 MayCrasH dedi: Hayır çıkarmaz, sadece ses yapar. Genişletmek için tıkla... Anladım, çok teşekkür ederim yardımlarınız için gün boyu yardımcı oldunuz. İyi forumlar.
MayCrasH dedi: Hayır çıkarmaz, sadece ses yapar. Genişletmek için tıkla... Anladım, çok teşekkür ederim yardımlarınız için gün boyu yardımcı oldunuz. İyi forumlar.